kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Sizin görüşünüz hocam bir şey diyemem
Ben beğendim.
Şimdi Z490 VE RX 5700 de geldi.
Sizin görüşünüz hocam bir şey diyemem
kişiye göre değişir kankam istediği indirimi yaparlarBelirttiğim gibi Gittikçe kötüleşmesinden bahsediyorum .
hocam hazır sistemlerden daha ucuza denk geliyor mu?Geçen haftakiler iyidi sistemimin yarısını ordan toplamıştim
Adamlar istediğini koyar aga.tabii ki var hocam yok demiyorum . Ama herkesin beklediği bu geceyede kronik sorunlu ssd kötü olmamışmı ?
Neresi sacma senin ihtiyacın yok diye kimse almasin mi ?mouse pad koydular bide 2 tane onuda ekleyelim
polimiğe bile girmeye gerek yok senleNeresi sacma senin ihtiyacın yok diye kimse almasin mi ?
Ben donanım arşivinin videosunu çekip sınırlı stok dediği md1 da sistemleri haricinde daha ucuz hazir sistemler görmedim md2yi beklemenizi veya gaming gecelerinden (fiyatları diğer sitelerle karşılaştırarak) almanızı öneririm. 8k bütçe ayırmıştım gaming geceleriyle birlikte neredeyse sistemim 9-9.5 klık bir sistem oldu. Monitörümde 1 adet minnak ölü pikselim var sadecehocam hazır sistemlerden daha ucuza denk geliyor mu?
anladım çok güzel, md2 da sistem ne zaman gelir bilgin var mı söylentiler falanBen donanım arşivinin videosunu çekip sınırlı stok dediği md1 da sistemleri haricinde daha ucuz hazir sistemler görmedim md2yi beklemenizi veya gaming gecelerinden (fiyatları diğer sitelerle karşılaştırarak) almanızı öneririm. 8k bütçe ayırmıştım gaming geceleriyle birlikte neredeyse sistemim 9-9.5 klık bir sistem oldu. Monitörümde 1 adet minnak ölü pikselim var sadece
abdullah abi son zamanlarda 10400f ile story paylaşıyor yeni sistem gelmesi yakındıranladım çok güzel, md2 da sistem ne zaman gelir bilgin var mı söylentiler falan
Dostum iyi misin ? Nabza göre şerbet, bütçem vardır gider 700 TL veriri alırım. Ne alaka ???Hepsino anlarim adamlar koyabilir de su kulaklik standina bu kadar para nasil verirler 700 TL dior yaziktor gunahtir. 50 TL ye alsan nolacak 500tlye alsan nolacak. İsraf toplumuyuz
Dostum apt*lsınSıfır önem arz eden olmasi ya da olmamasi gerek bir ürünle araba karsilastirmasi bu luks degil luzimsuzluk g*tünde isik yaniyor bi parcanin olay bundna ibaret fazlasi yok