🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

Arkadaşlar. Tekrar söylüyorum. Ürünü sepete falan eklemeyin. Sepetteki ürün indirime girmezse, bu sefer indirime giren kulaklığı sepete sonradan ekleseniz bile, eski ürünü çıkartmak için uğraşacaksınız. Zaten sayfa sürekli donacak... 1 adet alabildiyseniz, 2. Ürünü almak için denemeyin. Alsanız bile bu sefer hepsini iptal ediyorlar. Farklı üyelikten vs de verseniz tek tek kontrol ediyorlar yine iptale düşüyor...

site şimdiden patlamış sepete bişiler ekledim 10 dk uğraştım sepetten silmek için, kulaklık mousedan daha çok hype yaratmış

Arkadaşlar bir tane gamepower kulaklık var ona da gaming gecesi ekranında tükendi yazıyor normal mi?

Gece yarısı 00:00'de 1 TL 'ye satılacak ürün için başlıkta yazan konuyu okumadığı için 22:00'de siteye saldırmaya çalışıp siteyi çökertecek olan cahil, bir gram beyni olmayan insan müsveddeleri, normal alışveriş yapmaya çalışacak insanları da mağdur edecek...

Screenshot_2025-07-11-21-22-15-814_com.incehesap.web.web2.webp

Hani nerde ürün

Gamepower 7.1 kulaklık bu gaming gecesinde saat 00:00'da 1 TL'e satılacak. Stok 500 adet olacak. Herkese iyi şanslar.

YANDAŞLARA ÇIKAR HEP.SİTE HEP DONAR YANİİİİ KALIN HESAP İŞTE NAPARSIN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Site çöküyor alanlar nasıl başarıyor siteye girmeyi anlamıyorum
yandaş medya ya veriyorlar o yüzden dümenden siteyi yavaşlatıyorlar

YANDAŞLARA ÇIKAR HEP.SİTE HEP DONAR YANİİİİ KALIN HESAP İŞTE NAPARSIN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yandaş medya ya veriyorlar o yüzden dümenden siteyi yavaşlatıyorlar
Ne alaka saçmalamışsın resmen kaç yaşındasın sen gerçi akıl yaşta değil baştadırda yazık kafana

Saat 22:00 yerine 00:00'da verilecek olması iyi olmuş. Saat 22'de beleş ürün verilince güzel fiyatlı başka bir ürün görünce alamıyorduk yamyam tayfa siteyi çökerttiğinden :D

auto buy script im hazır saatide ayarladım 5 farklı kart 5 farklı hesap 5 farklı adres ve 5 farklı ip üzerinden alsın işte :D habire sayfa yenilemekle mi uğraşacam :D

Geri