İncehesap Gaming Gecesi'nden 5070TI 14600K sistem toplama

Hocam anakart önemli bilindik markaların anakartını almanı öneririm ben aylar önce colorful b650 serisi anakart aldım iade edebildim sürücü sorunu bios sorunu çok uğraştırdı donanım işinde 20 25 yıllık tecrübem var

Hocam anakart önemli bilindik markaların anakartını almanı öneririm ben aylar önce colorful b650 serisi anakart aldım iade edebildim sürücü sorunu bios sorunu çok uğraştırdı donanım işinde 20 25 yıllık tecrübem var
çok bilindik asus msi'lar pahalı oluyor. bir tık daha gigabyte falan gibi 2. kademe bilinen markalar alabilirim onlara ne diyorsunuz?

çok bilindik asus msi'lar pahalı oluyor. bir tık daha gigabyte falan gibi 2. kademe bilinen markalar alabilirim onlara ne diyorsunuz?
Ben msi ve asus dışında anakart kullanmıyorum. Forum da gigabyte öneren çok arkadaş bulunuyor sorun yaşayacağını sanmıyorum. Colorful çok dolu bir anakart sorun yaşayan yoksa 5K ücretiyle iyi fakat marka beni korkutuyor bu tamamen benim fikrim kullanıcısı varsa onun yorumları çok önemli ben b650 colorful marka anakart kullandım zamanın da hemen iade ettim

hocam aldığım cpu zaten çok güçlü ben işlemci değiştirene kadar am7 konuşulmaya başlar büyük ihtimal
Şu plan çok mantıklı geliyor bana, benim bile aklımı çeliyor ama kendimi tutup 7800x3d alıcam, belki 3-4 yıl sonra 9800x3d ya da 10k serisi aklımı çeler de ona upgrade ederim diye.

Geri