Neler Yeni

İncehesap Güvenli Midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MUHAMMET ÇELİK
ARKADAŞLAR SELAMLAR BEN YENİ KATILDIM BİR SORUM VAR. İNCEHESAP.COM --GÜVENLİ MİDİR? ALDIĞIMDA SIKINTI ÇIKARIR MI? KUTUSUNDA VE JELATİNİNDE YIRTIK ÇIKAR MI BARKOD ONAYLI MI SATARLAR? KREDİ KARTI HIRSIZLIĞI YAPILIR MI?--

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
ARKADAŞLAR SELAMLAR BEN YENİ KATILDIM BİR SORUM VAR. İNCEHESAP.COM --GÜVENLİ MİDİR? ALDIĞIMDA SIKINTI ÇIKARIR MI? KUTUSUNDA VE JELATİNİNDE YIRTIK ÇIKAR MI BARKOD ONAYLI MI SATARLAR? KREDİ KARTI HIRSIZLIĞI YAPILIR MI?--
kesinlikle çok güvenilir. sıkıntı çıkarsa da iade/değişim imkanın var.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Kesinlikle güvenilir ama hazır sistem almayı düşünüyorsanız kasa ve psuları çöp.Bir çok kişi bu sebepten sistem almıyor ince hesaptan

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
öncelikle aleyküm selam lütfen büyük harf ile yazmayınız bağırmak anlamına geliyor kurallara aykırı İncehesap oldukça güvenilir bir hesaptır sıkıntı çıkmaz

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
2.6 müşteri mağaza yorumu var çok büyük indirim olmadıkça sinerjiden almanı tavsiye derim veya QP bilişimden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Güvenilir fakat işleri aşırı acemice. Müşteri hizmetleri fiyasko.

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Akif AKTAŞ
Evet,Güvenilir.

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Can Uzay
Site güvenilir, gaming gecelerini takip etmeni öneririm en düşük fiyata sadece incehesap gaming gecelerinden ürün bulabilirsin. Geçen cuma yaptıkları gibi nadiren bazı ürünleri 1 TL'ye koyup dağıttıkları bile oluyor.

Kutulamaları iyi sistemin çoğu parçasını oradan aldım iyi kutulanarak geldi kutularında çizik bile yoktu. (Kargo firmasını tebrik ederim)

Arıza durumunda James Donkey 24" monitör almıştım ölü pixel çıktı değişim yaptılar geri gönderdikten 1 hafta sonra değişim ürünü geldi o da arızalıydı onu da geri gönderdim parayı iade etmelerini istedim 1 haftada parayı iade ettiler.

Müşteri hizmetlerine ticket ile ulaşmak daha hızlı bazen 2 dakika içinde cevap aldığım oldu. Ama telefonla ulaşması cidden yorucu hatta 65 dakika beklediğimi biliyorum. Ortalama 20 dakika falan bekliyorsun genelde.

Top Bottom