İncehesap hazır sistem sipariş sürecim

Layhton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
122
Dostlar merhaba, geçtiğimiz cuma gecesi gaming gecesi etkinliğinde indirimde olan bir sistemi keyfimce özelleştirip sipariş ettim fakat bugüne geldik ürün daha kargoya bile verilmedi. İletişim kurmaya çalışıyorum, sistemin durumu ne bir aksaklık mı var stok mu bitti diye soruyorum hazır cevapları kopyala yapıştır gönderiyorlar. Bir sistem toplamak 4 iş günü süremez. Belli farklı bir durum var, varsa paylaş benimle değil mi? Ama yok karşımda bot asistan varmış gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım. (İncehesapdan ilk defa alışveriş yaptım)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dostlar merhaba, geçtiğimiz cuma gecesi gaming gecesi etkinliğinde indirimde olan bir sistemi keyfimce özelleştirip sipariş ettim fakat bugüne geldik ürün daha kargoya bile verilmedi. İletişim kurmaya çalışıyorum, sistemin durumu ne bir aksaklık mı var stok mu bitti diye soruyorum hazır cevapları kopyala yapıştır gönderiyorlar. Bir sistem toplamak 4 iş günü süremez. Belli farklı bir durum var, varsa paylaş benimle değil mi? Ama yok karşımda bot asistan varmış gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım. (İncehesapdan ilk defa alışveriş yaptım)
Bir ihtimal yoğunluk vardır yoğunluk olduğu zaman bir haftaya kadar sanırım aksama olabilir diyorlardı birde kendi yorumun geçen olan incehesal olayından sonra böyle şeyler normal gibi

Bir ihtimal yoğunluk vardır yoğunluk olduğu zaman bir haftaya kadar sanırım aksama olabilir diyorlardı birde kendi yorumun geçen olan incehesal olayından sonra böyle şeyler normal gibi
noldu geçen

Hocam 2 hafta bile sürebilir sabırsız olmayın.

Ya bunla alakasız incehesap arada 1 tllik ürün kampanyası yapılıyor ama ne hikmetse ürünün stokları bitene kadar kimse sitwye giremiyorum ödeme ekranında 45dk geçirmişliğim vare neysee dediğim gibi yoğunluk oldupunda uzayabiliyor bekleyin derim

Benimki de çarşamba kargoya verilmişti. Aldığım soğutucudan yokmuş benzeri verildi ve iade yapıldı. Ama ben sürekli mesaj kısmından yazıyordum bir şeyler.

Hocam 2 hafta bile sürebilir sabırsız olmayın.
Haklısınız benim madur olduğum durum süreç hakkında bilgi sahibi olamamam. Zaten eşşek psu aldık onun tedirginliği var sistemde bir sıkıntı varsa haberim olsun istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki de çarşamba kargoya verilmişti. Aldığım soğutucudan yokmuş benzeri verildi ve iade yapıldı. Ama ben sürekli mesaj kısmından yazıyordum bir şeyler.
hayırlı olsun tekrardan, bende sürekli darlıyorum ama dört mesaj konumdan üçüne aynı uzun cevabı otomatik gönderiyolar

• Beğen
Haklısınız benim madur olduğum durum süreç hakkında bilgi sahibi olamamam. Zaten eşşek psu aldık onun tedirginliği var sistemde bir sıkıntı varsa haberim olsun istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun tekrardan, bende sürekli darlıyorum ama dört mesaj konumdan üçüne aynı uzun cevabı otomatik gönderiyolar
Bana en son whatsapptan yazmışlar görmedim tekrar mesaj atınca wpdeki mesajı atmışlar ürün yok diye.
Ama kargoya verildikten sonraki gün geldi.
Çarşamba hazırlamaya başlandı
perşembe baya mesaj attım kargoya verildi
cuma öğleden sonra geldi

Ya bunla alakasız incehesap arada 1 tllik ürün kampanyası yapılıyor ama ne hikmetse ürünün stokları bitene kadar kimse sitwye giremiyorum ödeme ekranında 45dk geçirmişliğim vare neysee dediğim gibi yoğunluk oldupunda uzayabiliyor bekleyin derim
Vatan Bilgisayar tüm bilgisayar parçalarında %20 indirim yapıyor, resmen bedavaya ürün veriyor ama hiç sitede çökme vb. yok şakır şakır çalışıyor. Bilerek siteyi yavaşlatıyorlar bence.

Bana en son whatsapptan yazmışlar görmedim tekrar mesaj atınca wpdeki mesajı atmışlar ürün yok diye.
Ama kargoya verildikten sonraki gün geldi.
Çarşamba hazırlamaya başlandı
perşembe baya mesaj attım kargoya verildi
cuma öğleden sonra geldi
senin sistem geçtiğimiz cuma değil ondan önce ki cumada sipariş vermiştin sanırım, öyleyse seninkide 5 iş günü sürmüş

• Beğen
Kral arkadaş itopyadan aldı 10 gün sonra gönderdiler takılma bukadar geç gönderiyolar

hazır bu ekibi bulmuşken bişey daha sorayım Stark s800 kasa var fotosunu aşağı bırakırım, 4x120mm fan var ek fan alıp aşağı döşiyim diyorum. Ek olarak da kasanın altına üstüne içerden şerit led döşeyen birini gördüm çok hoşuma gitti onun hakkında da bir öneriniz varsa dinliyorum. @Che_ @İsimbulamajim @loewry

Ekler

• Ekran Resmi 2025-08-13 15.14.24.webp
    Ekran Resmi 2025-08-13 15.14.24.webp
    32.6 KB · Hit: 23
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,571
Üyeler
183,137
Son üye