Neler Yeni

İncehesap iade hakkında acil yardım

Hawkz

80+ Bronze
20210115_191138.jpg

Dün iade için incehesap'a tekrar kargoladığım monitör için bugün böyle bir mesaj aldım. Bu ne anlama geliyor? Ben iade istiyorum servis, tamir veya değişim istemiyorum. Biri beni bilgilendirebilir mi?

Logithx

80+ Bronze
Servise göndermişler bu tarz firmalar hep böyle iade dersin servis gönderir servis dersin haftalar olur hala servise göndermiş olmaz para iadeni haftalarca bekletir..

ahenk'

80+ Silver
pazartesi günü arayıp durumu belirtin sorun çıkmaz

Hawkz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servise göndermişler bu tarz firmalar hep böyle iade dersin servis gönderir servis dersin haftalar olur hala servise göndermiş olmaz para iadeni haftalarca bekletir..
Benim 14 günlük yasal hakkım dolunca ben ne nane yiyecegim peki? Allah kahretsin ya off bu nedir

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Benim 14 günlük yasal hakkım dolunca ben ne nane yiyecegim peki? Allah kahretsin ya off bu nedir
Tüketici Hakem Heyetine başvurun eğer zamanınız ve enerjiniz varsa.

Logithx

80+ Bronze
Tüketici hakem heyetine başvuracaksın ayrıca iade için bir mail at elinde kanıt bulunsun gerçi iade işlemi başlattığına göre kanıtın var..

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Alıntıyı görüntüle
Dün iade için incehesap'a tekrar kargoladığım monitör için bugün böyle bir mesaj aldım. Bu ne anlama geliyor? Ben iade istiyorum servis, tamir veya değişim istemiyorum. Biri beni bilgilendirebilir mi?
Tüketici hakem heyetine git söke söke paranı alırsın

Hawkz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunları direkt dava etsem nasıl olur kapışırız biraz gerçi sonunda yine ben zararlı çıkarımda of valla bayık bir iş uğraştığım şeye bak. Yani ne vardı 100 lira daha fazla verseydimde Vatan'a gidip deneyerek alsaydım. Dolandırıcı adamlar

Top Bottom