İncehesap Hazır Sistem İade

carslan

80+
Reaksiyon skoru
3
10 Haziran'da İncehesap üzerinden hazır sistem satın aldım. 14 Haziran tarihinde kargoya verildi, yarın dağıtıma çıkacak. Ancak Technopat Two Win sistemi daha çok hoşuma gittiği için İncehesap'tan almış olduğum sistemi teslim almak istemiyorum.

Bugün İncehesap müşteri hizmetlerini aradım. Kendileri hazır sistemlerin kişiye özel hazırlandığı için tekrar satılamayacağını iddia ederek iade hakkımın olmadığını söylüyor. Haklılar mı, sistemi teslim almam gerekli mi?

10 Haziran'da İncehesap üzerinden hazır sistem satın aldım. 14 Haziran tarihinde kargoya verildi, yarın dağıtıma çıkacak. Ancak Technopat Two Win sistemi daha çok hoşuma gittiği için İncehesap'tan almış olduğum sistemi teslim almak istemiyorum.

Bugün İncehesap müşteri hizmetlerini aradım. Kendileri hazır sistemlerin kişiye özel hazırlandığı için tekrar satılamayacağını iddia ederek iade hakkımın olmadığını söylüyor. Haklılar mı, sistemi teslim almam gerekli mi?
Bende de aynı durum var hatta. kargo geldi ve iade gönderdim. şimdi iade olmaz diyerek tekrar kargoya vermişler. Gerekirse tüketici hakem heyetine başvuracağım.

Kankacığım bence almışken kullan derim öyle bir iade durumu söz konusu mu bilmiyorum konuyla alakalı pek bir daha önce bir yerde bir şeye rastlamadım fakat mantıken düşündüğüm zaman kredi kartından çekmiş olduğum paranın tekrardan iade süreçlerinden sonra kartına yatması 1-1,5 hafta buluyor 4 günde kargo gitti desek 3-4 günde oradakiler parayı bankaya yatırdılar desek yani 2,5 hafta falan sürer tahminim ve alacağın sistemde daha fazla pahalanır diye düşünüyorum bence iade etmek yerine kullanılan daha mantıklı olur ha hazırda paran var direkt alacaksın o zaman bilemiyorum tüketici hakem heyetine başvurmanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiye ederim

Ama her ne olursa olsun sipariş verme tarihinden itibaren 15 gün sürelik bir iade hakkın var

Bende de aynı durum var hatta. kargo geldi ve iade gönderdim. şimdi iade olmaz diyerek tekrar kargoya vermişler. Gerekirse tüketici hakem heyetine başvuracağım.
Ben bu riski almak istemeyip teslim aldım ürünü hocam. Sizde durum nedir?

son durum nedir ? thh ye mi başvuracaksın hocam. ayrıca i5 için soğutucu düşünürsen yazabilirsin.

son durum nedir ? thh ye mi başvuracaksın hocam. ayrıca i5 için soğutucu düşünürsen yazabilirsin.
İncehesaptan almış olduğum sistemi teslim aldım hocam. i5'li sistemi iptal ettim.

iade gönderdim, tekrar kargoya vermişler. Gelince almayacağım yine. bakalım ne olacak
Umarım sorun yaşamazsınız hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,897
Üyeler
174,936
Son üye
kaanguney54
Geri