Neler Yeni

İncehesap Kargo Sorunu

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Parçaların kutusu elime ulaştı ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve parçaların kutusunun üzerinde 2/2 yaziyor bunun 1/2 olani nerede
Valla ben gerisini bilemiycem müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsanız durumu güzelce anlatın, kargoya verilmiş ise takip numarası isteyin

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
biraz beklemeni öneririm kargonun diğer parçası da gelir yakında, neden diye sorarsan benim sistemim de aynı o şekil geldi game garajdan ama iki kutu da aynı anda teslim edilmişti. aktarma sırasında birini yükleyip diğerini daha sonra teslim etmeleri gibi bir durum sözkonusu olabilir fakat süreç uzarsa diklat et umarım kargo kaybolmamıştır teslim aldığında mutlaka kontrol et açık ise parçaları kontrol et. şüpheli bir durumda kargo görevlisi seni beklemek zorunda bunu unutma. sorun tahminimce incehesap ile alakalı değil.

bir de ben monitör aldım bayramdan önce o siteden geçen hafta geldi incehesapta haala ürün paketleniyor diye gösteriyor. kargo takip kodu sms le gelmişti yurtiçi kargodan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmetsefa Sivri
biraz beklemeni öneririm kargonun diğer parçası da gelir yakında, neden diye sorarsan benim sistemim de aynı o şekil geldi game garajdan ama iki kutu da aynı anda teslim edilmişti. aktarma sırasında birini yükleyip diğerini daha sonra teslim etmeleri gibi bir durum sözkonusu olabilir fakat süreç uzarsa diklat et umarım kargo kaybolmamıştır teslim aldığında mutlaka kontrol et açık ise parçaları kontrol et. şüpheli bir durumda kargo görevlisi seni beklemek zorunda bunu unutma. sorun tahminimce incehesap ile alakalı değil.

bir de ben monitör aldım bayramdan önce o siteden geçen hafta geldi incehesapta haala ürün paketleniyor diye gösteriyor. kargo takip kodu sms le gelmişti yurtiçi kargodan.
Kanka bende gamegarajdan bakıyordum ayni sistem orda 3200 hurda 3100 bide burasi daha güvenilir diye aldim umarin kaybolmamamistir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,477
Üyeler
164,849
Son üye
mintak
Top Bottom