En erken salı elinde olur en geç cumartesiyi bulur. Ama diyelim iade döngüsüne girersen 10 günü göze alman gerek.İşlemci ve anakart aldım cuma günü, kaç günde getirirler?
kargoya verdilerse cuma 3 güne gelir
vermedilerse cumayı bulur
Ben cuma günü almıştım, salı günü elime ulaşmıştı.
En erken salı elinde olur en geç cumartesiyi bulur. Ama diyelim iade döngüsüne girersen 10 günü göze alman gerek.
Gerçekten hızlı bir kargo sistemleri var, özellikle rakibi firmalara oranla. Gaming gecesinde falan aldıysanız pazartesi yola çıkar muhtemelen salı, çarşamba günü elinizde olur.
Teşekkür ederim rahatladım, sağolunPC toplamıştım 10 gün falan sürdü
ben perşembe saat 5 gıbı vermıstım aksam musterı hızmetlerını arayıp bı sorun hakkında konusurken ne zaman elıme ulasır dıye sordugumda cuma gunu faturanızı olustururlar pazartesi elinize ulasır demıstı pazartesi 12 de gelmıstı öğlenİşlemci ve anakart aldım cuma günü, kaç günde getirirler?
Hatırlattığın için çok teşekkür ederimCuma aldıysan pazartesi-salı arası enn kötü çarşambaya eline ulaşıyor kutuları açarken videoya çekmeyi unutma
Benim de o zaman salı çarşamba gibi gelir teşekkür ederimben perşembe saat 5 gıbı vermıstım aksam musterı hızmetlerını arayıp bı sorun hakkında konusurken ne zaman elıme ulasır dıye sordugumda cuma gunu faturanızı olustururlar pazartesi elinize ulasır demıstı pazartesi 12 de gelmıstı öğlen