Neler Yeni

İncehesap mı Media Markt mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
umutalper11
Bilgisayar toplayacağım. Önce Vatan'a baktım ama çok yüksek fiyatlar vardı. İncehesap ile Media Markt arasında ortalama 6000 tl lik bir sistem için kaç tl fark oluşur? Eğer 300 den az ise gidip Media Marktan alacağım.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
İncehesap. MediaMarkt'ta çok uçuk fiyatları olan şeyler var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MediaMarkt, Vatan'dan pahalıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
umutalper11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet sitesinden birkaç şeye baktım. Vatanda 2800 tl olan ekran kartı MediaMarktta 2300 tl İncehesapta 2400 tl

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,918
İsim
Metehan Akyalı
Bilgisayar toplayacağım. Önce Vatan'a baktım ama çok yüksek fiyatlar vardı. İncehesap ile Media Markt arasında ortalama 6000 TL lik bir sistem için kaç TL fark oluşur? Eğer 300 den az ise gidip Media Marktan alacağım.
Mediamarkt'la konuşmanız lazım. Şöyle daha önce ben sistemimi oradan toplamıştım. Pazarlık yapılabiliyordu. Eğer hala pazarlık yapılıyorsa, iyi bir fiyata sistem toplayabilirsiniz. Biraz ucundan tutmanız gerekmekte.

Vatan pahalıdır. Şuan piyasanın en pahalısı sanırım yada pahalıları arasında.

Şöyle söyliyim kafanızdaki sistemi döküman haline getirin. Mediamarktan teklif isteyin pazarlık yapmayı deneyin. Aynı sistemi incehesap ve diğer bilgisayar parçaları satan platformlardan inceleyin. Tek tek toplar ve kampanya da takip ederseniz çok çok daha ucuza almanız mümkün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
umutalper11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mediamarkt'la konuşmanız lazım. Şöyle daha önce ben sistemimi oradan toplamıştım. Pazarlık yapılabiliyordu. Eğer hala pazarlık yapılıyorsa, iyi bir fiyata sistem toplayabilirsiniz. Biraz ucundan tutmanız gerekmekte.

Vatan pahalıdır. Şuan piyasanın en pahalısı sanırım yada pahalıları arasında.

Şöyle söyliyim kafanızdaki sistemi döküman haline getirin. Mediamarktan teklif isteyin pazarlık yapmayı deneyin. Aynı sistemi incehesap ve diğer bilgisayar parçaları satan platformlardan inceleyin. Tek tek toplar ve kampanya da takip ederseniz çok çok daha ucuza almanız mümkün.
Ne zaman toplamıştınız? Umarım hâlâ pazarlık yapılıyordur

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Mağazadan almak pişmanlıktır.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
gangS
Bilgisayar toplayacağım. Önce Vatan'a baktım ama çok yüksek fiyatlar vardı. İncehesap ile Media Markt arasında ortalama 6000 TL lik bir sistem için kaç TL fark oluşur? Eğer 300 den az ise gidip Media Marktan alacağım.
Sakın kardeşim mediamarkt pişmanlık sabah gittim da sistem3 aynısı 7 k dedi monitörle birlikte 8500 dedi internet herzaman iyidir.

Top Bottom