Neler Yeni

İncehesap monitör değişimi

omergfx28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ömer Bilgiç

Cihazım(24g4x) arızalandı, garantiye gönderdim ve değişim sonucuna vardık fakat bana bi alt modeli olan pivotsuz versiyonu(24g4x-E) önerdiler çünkü stokta mevcut değilmiş, kabul etmedim... Eşdeğer bir monitör bakmamı söylediler, yardımcı olur musunuz ? Veyahut stoklar yenilenene kadar beklemeli miyim ?

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Birol Olcaytürkan

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg

Cihazım(24g4x) arızalandı, garantiye gönderdim ve değişim sonucuna vardık fakat bana bi alt modeli olan pivotsuz versiyonu(24g4x-E) önerdiler çünkü stokta mevcut değilmiş, kabul etmedim... Eşdeğer bir monitör bakmamı söylediler, yardımcı olur musunuz ? Veyahut stoklar yenilenene kadar beklemeli miyim ?
Neyi bozuldu monitörün acaba, öğrenebilir miyim?

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Arnold Ciwardagexer

Ürün bozulduysa ve garanti kapsamındaysa ve değişim isteniyorsa mantık olarak eşdeğerini veya bir üstünü vermek zorunda değiller mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EMRULLAH
Şu ince hesaptan alışveriş yapmayın ya hep aynı şikayetleri görüyorum orda burda

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN

Bunu iste. Başka seçeneğin yok gibi. Bu bile 240 Hz haricinde seninkinden geride ama en yakın ürün stoklarında bu görünüyor.

Ürün bozulduysa ve garanti kapsamındaysa ve değişim isteniyorsa mantık olarak eşdeğerini veya bir üstünü vermek zorunda değiller mi?
Aynı durum bendede var şuan hepsiburadadan almıştım aynı monitörü iade çıkartmışlar banada şimdi hepsiburadadan değişim istedim lenovo teklif ettiler 240 hz va panel ama istemedim,şimdi es değer bakıyorum bulamıyorum kağıt üstünden o emsalde en üst model bu cihazdı

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Öneriniz varmi acaba

omergfx28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ömer Bilgiç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu iste. Başka seçeneğin yok gibi. Bu bile 240 Hz haricinde seninkinden geride ama en yakın ürün stoklarında bu görünüyor.
Isteyelim de hocam 240 hz kabul etmezler diye düşünüyorum, ürün eş değerse değerlendirebilriiz demişlerdi...

Neyi bozuldu monitörün acaba, öğrenebilir miyim?
Paneli arızalandı, dikey çizgiler oluştu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu ince hesaptan alışveriş yapmayın ya hep aynı şikayetleri görüyorum orda burda
Hocam 2-3 defa alışveriş yaptım hiçbirinde sorun olmadı, ürünler sağlam kaç yıldır kullanıyorum ama monitör elimde kaldı bekledik 1 ay neredeyse, cevap bu ''stok da yok onu bunu önerelim...''

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Birol Olcaytürkan
Isteyelim de hocam 240 hz kabul etmezler diye düşünüyorum, ürün eş değerse değerlendirebilriiz demişlerdi...

Paneli arızalandı, dikey çizgiler oluştu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 2-3 defa alışveriş yaptım hiçbirinde sorun olmadı, ürünler sağlam kaç yıldır kullanıyorum ama monitör elimde kaldı bekledik 1 ay neredeyse, cevap bu ''stok da yok onu bunu önerelim...''
Kabul etmeyecekler diye bir şey yok. Eşdeğer bulunamazsa üst değer vermek zorundalar kanunen. Senin monitör 2024 model 24G2ZU ise 2021 model monitör. Seninkinde HDR 10 özelliği var onda yok. Renk gamutların seninkinde çok daha iyi. DP port modeli seninkinde 1.4 onda 1.2... Onun farkı 180hz>240hz farkı birde usb ve ses çıkış portları var. Kabul etmezlerse THH'ye başvuracağını söyle... Senin monitör 300 TL civarında daha pahalı Hepsiburada da...

Top Bottom