İNCEHESAP Nasıldır?

https://www.sikayetvar.com 'daki şikayetleri görmezden gelip, kendi bildiğini okuyan insanların büyük bir kısmı sorun yaşıyor. Sadece bu site için söylemiyorum. İstanbul Bilişim firmasını bilirsiniz. Şuan mağdur olan çok sayıda insan var. Bir firma eski olduğu için güvenmeyin. İyice araştırın. Ben sorun yaşamam, sen yaşarsın. Bunlar olmayacak şeyler değil. Sonuçta hiç birisi babamızın firması değil. 2008 yılından beri internet'den alışveriş yaparım. Sorun yaşadığınız zaman, size tavsiye verenlerin hiçbirisi arkanızda durmayacak. Kararınızı ona göre verin.

Bilgisayar parçalarımı oradan aldım ve güvenilir.

Sağda solda iç açıcı şeyler yok knk aldığım sistemi pc toplama sihirbazlarındsn bakınca ellerinde stok yok

Dostum o sistem kötü.

James Donkey 712 diye bir kulaklık almıştım sıkıntısız bir şekilde geldi İncehesap yine yaptı yapacağını paketlemesi diğer firmalara göre daha iyi team t-force wulcan z de ram almıştım onunda paketlemesi süperdi

Ben ince hesaptan yaklaşık 4 5 kez sipariş verdim ve sadece 1 günlük kargo gecikmesi dışında herhangi bir sorunlar karşılaşmadım.

Kanka bakalım ya daha önce e ticaret sitesinde müşteri temsilcisiydim insan memnun etmek zor ama videolu şikayetleri gördükçe tedirgin oluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,681
Üyeler
188,468
Son üye
Muratkaraforum
Geri