Neler Yeni

🔥İndirim [İnceHesap] RTX 2060 HAZIR SİSTEM 9710 TL !!!

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Kanka sırf sistemde hata bulmaya çalışıyorsun sen de bunu kabul et deminden beri yalan yanlış şeyler ile sistemi kötülüyorsun WD SSD öneriyorum sen bunun stok halinde Adata SU630 var diyorsun, işlemci 12NM yani AF modeli sen düz 1600 diyorsun yanlışını söyleyince de sistem kötü kabul edin diyorsun sence de burada hata yok mu?
Bu sistem geçekten iyi değil kusura bakma 10K vereceğim ve 1600Af+tek fanlı 2060 mı kullanacağım?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kanka sırf sistemde hata bulmaya çalışıyorsun sen de bunu kabul et deminden beri yalan yanlış şeyler ile sistemi kötülüyorsun WD SSD öneriyorum sen bunun stok halinde Adata SU630 var diyorsun, işlemci 12NM yani AF modeli sen düz 1600 diyorsun yanlışını söyleyince de sistem kötü kabul edin diyorsun sence de burada hata yok mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emin misin?
Abdullah' ı sevme şekli bu olmamalı, saçma... Evet güzel sistemler yapıyor fakat, burda o sistem yapıyor diyede her gördüğüne çamur atmazsın.

TEŞKİLAT

80+ Silver

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Hangi SSD'den bahsediyorsun?
Adata olandan

Hangi SSD'den bahsediyorsun?

Ben sistem güzel mi diyorum kankacım yanlışını düzeltiyorum ama sen kabul etmemekle birlikte sistemin güzel mi olduğunu düşünüyorsun diyorsun :D
Tamam ben sadece soru soruyorum sence sistem güzel mi diğer yazdıklarımı boş ver sadece bunu söyle

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sistemin güzel olduğunu düşünüyor musun?
Sistem mükemmel demiyor kimse... O fiyata alınır diyor. Yani arkadaşım Eğer yayın yapmayacaksan sadece oyuncuysan bu sistemde bu ekran kartıda iş görür.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Adata olandan

Tamam ben sadece soru soruyorum sence sistem güzel mi diğer yazdıklarımı boş ver sadece bunu söyle
Bence fiyatına göre fena değil ama ben olsam kesinlikle yarını beklerim.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Sistem mükemmel demiyor kimse... O fiyata alınır diyor. Yani arkadaşım Eğer yayın yapmayacaksan sadece oyuncuysan bu sistemde bu ekran kartıda iş görür.
Vallahi abi kimseye bir şey anlatılmıyor teşekkür ederim anlatmak istediğimi anlayabilen birileri var :)

Ben de yarını beklerim ama inşallah iyi stoğu olur
İnşallah.

Top Bottom