SemihÖzdoğdu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 700
14100f 4060'Lı sistemi 17200'e aldım iyi mi sizce ?
Soğutması kötü bir model ama böyle düşük seviye kartlarda sorun olmaz. Belki fanlar diğer modellere göre daha çok döner bu yüzden daha sesli çalışır ama aşırı ısınma sorunu olmaz.15k altı olmadığı sürece 4060 windforceli sistem almam, aldırmam
En kötü PSU koyunca 18K oluyor zaten yinede alınrmı tartışılır.Bütçem 1 TL bile artamaz diyenler için güzel sistem. Ama sistemin kasa ve PSU'su berbat bunu bilerek alın.
Soğutması kötü bir model ama böyle düşük seviye kartlarda sorun olmaz. Belki fanlar diğer modellere göre daha çok döner bu yüzden daha sesli çalışır ama aşırı ısınma sorunu olmaz.
Olur, 97 derece görüp 3000rpm fan döndürüyor kart.Soğutması kötü bir model ama böyle düşük seviye kartlarda sorun olmaz. Belki fanlar diğer modellere göre daha çok döner bu yüzden daha sesli çalışır ama aşırı ısınma sorunu olmaz.
97 derecede görmez o kadarda değil ama limiti 87 derece 87 dereceye geldiğinde kart güç kısmaya başlıyor mhz düşüyor. Muhtemelen 80 dereceleri görürsünüz %100 kullanımda ama fps sabitleyerek grafik kısarak vs. 60 70 derece kullanılabilir.Olur, 97 derece görüp 3000rpm fan döndürüyor kart.
Oyunlarda değil zaten stres testinde, görüyor. Techpowerup incelemişti97 derecede görmez o kadarda değil ama limiti 87 derece 87 dereceye geldiğinde kart güç kısmaya başlıyor mhz düşüyor. Muhtemelen 80 dereceleri görürsünüz %100 kullanımda ama fps sabitleyerek grafik kısarak vs. 60 70 derece kullanılabilir.
O hotspot sıcaklığı. Ekran kartı sıcaklığı olarak orayı baz almıyoruz.Olur, 97 derece görüp 3000rpm fan döndürüyor kart.
97 görüp dedim hocam zaten, full 97 de çalışmıyor tabii kart. Ben tercih etmem dediğim gibiO hotspot sıcaklığı. Sıcaklık olarak orayı baz almıyoruz.