B Balasagun 80+ Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 163 Reaksiyon skoru 79 17 Temmuz 2020 #1 Bu konuda bilgisi olan varmı incehesap sıkıntı çıkarıyor mu ?
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,163 En İyi Cevap 28 Reaksiyon skoru 12,037 17 Temmuz 2020 #2 2 kere iptal ettim sıkıntı yok. Sipariş bölümünden iptal et siparişi. ortalama 7 günde para iadesi gerçekleşiyor.
2 kere iptal ettim sıkıntı yok. Sipariş bölümünden iptal et siparişi. ortalama 7 günde para iadesi gerçekleşiyor.
B Balasagun 80+ Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 163 Reaksiyon skoru 79 17 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 pickpocket yazmış: 2 kere iptal ettim sıkıntı yok. Sipariş bölümünden iptal et siparişi. ortalama 7 günde para iadesi gerçekleşiyor. Devamı için tıklayın... O bölümü kapatmışlar çıkmıyor
pickpocket yazmış: 2 kere iptal ettim sıkıntı yok. Sipariş bölümünden iptal et siparişi. ortalama 7 günde para iadesi gerçekleşiyor. Devamı için tıklayın... O bölümü kapatmışlar çıkmıyor
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,163 En İyi Cevap 28 Reaksiyon skoru 12,037 17 Temmuz 2020 #4 Balasagun yazmış: O bölümü kapatmışlar çıkmıyor Devamı için tıklayın... Giriş Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın! www.incehesap.com bu kısımdan yeni soru oluştur. Sipariş iptali hk. diye sor. İçeriğine siparişi iptal etmek istediğini vs yaz işte.
Balasagun yazmış: O bölümü kapatmışlar çıkmıyor Devamı için tıklayın... Giriş Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın! www.incehesap.com bu kısımdan yeni soru oluştur. Sipariş iptali hk. diye sor. İçeriğine siparişi iptal etmek istediğini vs yaz işte.