incehesap sitesinden alınan monitörlerde ölü piksel garantisi?

ptslover

80+
Reaksiyon skoru
0
Donanım arşivin youtube sayfasında genelde incehesap sistesinden ürünler tavsiyesi veriliyor.
Monitör için incehesap sitesine mail attım ve bana "Her markaya göre değişiklik göstermektedir. Bazı markalarda ölü piksel olurken bazılarında 3 ölü piksele kadar herhangi bir işlem yapılamamaktadır."
diye mail'e dönüş yaptılar. Burada aracı kurum incehesap ve her cuma günü gaming günlerinde yüzlerce insan indirimden ürün alıyor.
Ölü piksel çıktığında muhattap kim?

2010 yılında iptal edilen İSO 13406 standart kapsamında tüketici koruma kanununda (resmi gazetede yayımlanan) mahkeme kararı ile 1 tane bile ölü piksel olsa "ayıplı mal" olarak kabul edildi.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

Hakkımız varken neden böyle davranıyorlar?
Sizce bu siteden monitör almak ne kadar sağlıklı?

Başlığı şu yüzden açmak istedim, siteyi öneriyorsunuz ama verilen o kadar para ve sonrasındaki uzun süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?

Donanım arşivin youtube sayfasında genelde incehesap sistesinden ürünler tavsiyesi veriliyor.
Monitör için incehesap sitesine mail attım ve bana "Her markaya göre değişiklik göstermektedir. Bazı markalarda ölü piksel olurken bazılarında 3 ölü piksele kadar herhangi bir işlem yapılamamaktadır."
diye mail'e dönüş yaptılar. Burada aracı kurum incehesap ve her cuma günü gaming günlerinde yüzlerce insan indirimden ürün alıyor.
Ölü piksel çıktığında muhattap kim?

2010 yılında iptal edilen İSO 13406 standart kapsamında tüketici koruma kanununda (resmi gazetede yayımlanan) mahkeme kararı ile 1 tane bile ölü piksel olsa "ayıplı mal" olarak kabul edildi.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

Hakkımız varken neden böyle davranıyorlar?
Sizce bu siteden monitör almak ne kadar sağlıklı?

Başlığı şu yüzden açmak istedim, siteyi öneriyorsunuz ama verilen o kadar para ve sonrasındaki uzun süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?
Garanti farklı iade farklı. İade alırlar fakat garanti firmaya göre değişir.

garantiden kastım iade, yanlış kelime kullanmışım sanırım özür dilerim.
sonuç olarak, gelen ürünü siteye gönderiyoruz fakat burada süreç başlıyor. o sıkıntı.
hevesle alıyorsun sonra 1 hafta 10 gün bekliyorsun.

Geri