Donanımci92
80+
Dahası
Cuma geceleri indirim oluyormuş fiyatlarda değecek kadar fark oluyor mu ?
Teşekkür ederim dostum gözle görülür iyi indirim oluyor yaniEvet oluyor ben inceliyorum her cuma. Gerçek fiyatlar üzerinden indirim yapılıyor. Fakat stoklar fazla değil kaçırmamak lazım güzel ürünleri.
Çok teşekkürler PC topladım 300 400 TL bir indirim olsa bana cok iyi gelicekEvet güzel indirimler yapıyorlar ama her ürüne değil. Bazen piyasanın çok altında fiyat koyabiliyorlar. Bu nedenle de kısıtlı olan stok hemen bitebiliyor. 6 7 dakikada 50 adet stok tüketmiş ürünler var kart bilgilerini girene kadar bitiyor gibi bir şey bu. Almak istediğiniz bir şey varsa kaçırmayın derim.
Evet oluyor mesela Rx 570 i 1100 liraydı 850TL ye düşürmüşler r5 3600x i r5 3600 fiyatına koymuşlar falan işte.Cuma geceleri indirim oluyormuş fiyatlarda değecek kadar fark oluyor mu ?
%60 indirimi gördüm gaming x 1660 süper 1800 e düşmüştüCuma geceleri indirim oluyormuş fiyatlarda değecek kadar fark oluyor mu ?
Birçok üründe gözde görülür indirim oluyor ancak mesela bir ürünün fiyatı 300TL ise onu 700TL yapıp 260TL ye satıyorlar ayrıca 1-2 üründe hiç indirim olmuyor bu ürünler genellikle James Donkey'nin ürünleri.Cuma geceleri indirim oluyormuş fiyatlarda değecek kadar fark oluyor mu ?
Vigor GK30'u 150 Tl ye almıştım. Şuan 220 TL üzeri bir fiyattan satılıyor ve ürün sıkıntısız geldi.Cuma geceleri indirim oluyormuş fiyatlarda değecek kadar fark oluyor mu ?
Baya iyi indirimler oluyor her cuma akşam 8 de daima girerimCuma geceleri indirim oluyormuş fiyatlarda değecek kadar fark oluyor mu ?
Cuma geceleri indirim oluyormuş fiyatlarda değecek kadar fark oluyor mu ?