Neler Yeni

İncehesap'ın PNY CS900 1TB SSD yerine gönderdiği Team Group CX2 1TB SSD nasıldır?

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
PNY CS900 1TB SDD'ye sahiptim. geçen hafta arızalandı ve incehesap'a gönderdim ve bana TEAM GROUP CX2 1TB SSD yollamışlar. Muadiliyse 1 tık iyi ise sorun yok ama bu ssd nasıldır?
incehesapla iletişime geçip farkla farklı bir model vs. istesem olur mu tekrar bozulan bir ssd istemem açıkcası. daha açmadık kutusunu kafama yatarsa, muadiliyse kullanabilirim.
TEAM CX 2'de SMI SM2258XT
PNY CS900'de Phison S11 var, hangisi daha iyidir?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,427
İsim
Bilal Tepe
PNY CS900 1TB SDD'ye sahiptim. geçen hafta arızalandı ve incehesap'a gönderdim ve bana TEAM GROUP CX2 1TB SSD yollamışlar. Muadiliyse 1 tık iyi ise sorun yok ama bu ssd nasıldır?
incehesapla iletişime geçip farkla farklı bir model vs. istesem olur mu tekrar bozulan bir ssd istemem açıkcası. daha açmadık kutusunu kafama yatarsa, muadiliyse kullanabilirim.
TEAM CX 2'de SMI SM2258XT
PNY CS900'de Phison S11 var, hangisi daha iyidir?
Patriot veya HP s700 daha iyi diye biliyorum

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Siliconmotion ve Phison olsalar bile modellerin İkiside aynı kategoride çiplerdir. Rahatlıkla kullanabilirsin.

SSD database bölümü var techpowerup sitesinde, Özelliklerine bakabilirsin.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siliconmotion ve Phison olsalar bile modellerin İkiside aynı kategoride çiplerdir. Rahatlıkla kullanabilirsin.

SSD database bölümü var techpowerup sitesinde, Özelliklerine bakabilirsin.
Buradan baktığımda ikiside entry diyor ama cx2'nin kontolcüsü daha sıkıntılı modellerdede kullanılıyor yani cx2'de benim için şüpheli ama cs900'de tam manasıyle elimde patladı, cs900 ssd'de power arızası olduğunu öğrendim

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Buradan baktığımda ikiside entry diyor ama cx2'nin kontolcüsü daha sıkıntılı modellerdede kullanılıyor yani cx2'de benim için şüpheli ama cs900'de tam manasıyle elimde patladı, cs900 ssd'de power arızası olduğunu öğrendim
Valla senin yerine olsam Lexar markasını tercih ederim. 3 yıl oldu kullanalı giriş seviyyesi bile olsa sıfır sorun arkadaş. Çipine filan bakmam pek.
Test videosuna bakarak inceleyerek almıştım diğer çoğu ssd den kaliteli sonuçlar verdiği anda hiç affetmedim. Kingstondan bile daha fazla veri yazdı son hızda.

Kingston 25 gb kadar veriyi 500 mb hızda yazabildiyse
benim Lexar 80gb üzeri veriyi 500 mb hızda yazabildi.

Yani bildiğin üzerine bu hızlar bi yerden sonra patlıyor 70-100mb yazma civarına iniyor. hdd den bile yavaş çalışıyor tüm ssd ler. Bir sınırı var hani

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla senin yerine olsam Lexar markasını tercih ederim. 3 yıl oldu kullanalı giriş seviyyesi bile olsa sıfır sorun arkadaş. Çipine filan bakmam pek.
Test videosuna bakarak inceleyerek almıştım diğer çoğu ssd den kaliteli sonuçlar verdiği anda hiç affetmedim. Kingstondan bile daha fazla veri yazdı son hızda.

Kingston 25 gb kadar veriyi 500 mb hızda yazabildiyse
benim Lexar 80gb üzeri veriyi 500 mb hızda yazabildi.

Yani bildiğin üzerine bu hızlar bi yerden sonra patlıyor 70-100mb yazma civarına iniyor. hdd den bile yavaş çalışıyor tüm ssd ler. Bir sınırı var hani
hocam hız konusu inan umrumda değil, 50 mb/s internetle 700-800 gb oyunu indirmek nerdeyse 4-5 günümü alacak. allaha şükür sadece oyunlar için kullanıyordum ve verilerimin güvende kalması benim için yeterliydi. bidaha cimrilik etmeyeceğim gideceğim orjinal bir samsung ssd alacağım.

Top Bottom