Ben IPS istiyordum zaten ve konudaki ürünün IPS panel olması lazımdı. :/
fps oyunlarında 2k gerekmiyor ben 1080 pde kullanıyorum hz açıkçası oyunlar için daha önemliYok be hocam, hikaye oyunlarında RTX açıp 2K yaptın mı dadından yenmiyor.
FPS'de 2K saçma olur zaten, oynayacağı oyuna bağlı.fps oyunlarında 2k gerekmiyor ben 1080 pde kullanıyorum hz açıkçası oyunlar için daha önemli
Aa gerçekten de VA panelmiş, çok özür dilerim sanırım alayım heyecanıyla dalmışım. Sizin başka önerileriniz varsa çok sevinirim tekrardan.MSI Optix G27CQ4 27” 1ms 165Hz FreeSync Anti-Flicker VA WQHD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu üründen bahsetmiyor musun? VA bu
bende öyle dedim zatenFPS'de 2K saçma olur zaten, oynayacağı oyuna bağlı.
FPS'de 2K saçma olur zaten, oynayacağı oyuna bağlı.
FPS'de 2K saçma olur zaten, oynayacağı oyuna bağlı.
Zaten zevk aldığım hikayeli veya sıradan rekabetsiz oyunları 2k rahatça oynarım, rekabetçi ve fps oyunlarda 1080p ye çekerim.fps oyunlarında 2k gerekmiyor ben 1080 pde kullanıyorum hz açıkçası oyunlar için daha önemli
peki siz bilirsiniz sizin kararınız gerçekten çok fark var 144hz le 240 hz arasında ben sadece öneride bulundumZaten zevk aldığım hikayeli veya sıradan rekabetsiz oyunları 2k rahatça oynarım, rekabetçi ve fps oyunlarda 1080p ye çekerim.
240hzyi çok gerekli görmüyorum zaten esporcu olma derdim yok, en azından fps oyunları için