Neler Yeni

İncehesaptan aldığım powercolor 7900gre coil whine sorunu

Thatsit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi bir sorun var ancak öyle az bir ses gelmesinden bahsetmiyorum. Örnek olarak fc 25 oynarken çok cızırtılı bir ses geliyor . Distribütörü oksid bilişim diye biliyorum acaba iletişime geçsem yarımcı olurlar mı?

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Denemeden bilemeyiz ne kadar oldu alalı

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Yunus Şahin
CW için garanti bir şey yapmıyor sanırım. Yine de mail atıp göndermek istediğini belirt. Başka birisi THH'ye başvurup olumlu geri dönüş almış ama ne kadar sürer orası ayrı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kıvanç Sönmez
kasanın fan tarafına azıcık sert vur fana kablo deyiyo olabilir bendede olmuştu ufak sertlikle vurdum çözüldü

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,675
İsim
Selim
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi bir sorun var ancak öyle az bir ses gelmesinden bahsetmiyorum. Örnek olarak fc 25 oynarken çok cızırtılı bir ses geliyor . Distribütörü oksid bilişim diye biliyorum acaba iletişime geçsem yarımcı olurlar mı?
Çoğu kartta var bu artık alıştık cw sorununu iade kabul etmiyorlar bu yüzden tek çözüm frekans düşürmek biraz performanstan kısacan ya da sese alışacaksın başka çare yok

Thatsit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu kartta var bu artık alıştık cw sorununu iade kabul etmiyorlar bu yüzden tek çözüm frekans düşürmek biraz performanstan kısacan ya da sese alışacaksın başka çare yok
hocam biliyorum da ses öyle böyle değil çok geliyor.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Sercan SAYİT
Kutu ve içeriğe zarar vermediyseniz ve 14 günlük iade hakkınız geçmediyse iadenizi yapın, CW sorunundan hiç bahsetmeyin

Thatsit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutu ve içeriğe zarar vermediyseniz ve 14 günlük iade hakkınız geçmediyse iadenizi yapın, CW sorunundan hiç bahsetmeyin
Maalesef en kötü incehesapla iletişime geçeçeğim. CW yüzünden bir güç kaynağı göndermiştim değiştirdiler.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Volkan
Her üründe olabiliyor bu sorun benim arkadaşında psu da var fena ötüyor benim hali hazırda rx 6700 de de var ama az bir şey. Genelde servisler çok abartılı değilse değişim falan yapmıyor ama 14 gün geçmediyse iade deneyebilirsiniz İncehesap kutusu açıldı diye almıyor ama genelde kendi satış şartlarında da var kutusu açılmış zarar görmüş iade alınmaz diye servis talebi açabilirsiniz yada yine bir iade denemekte fayda var

Thatsit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
Her üründe olabiliyor bu sorun benim arkadaşında psu da var fena ötüyor benim hali hazırda rx 6700 de de var ama az bir şey. Genelde servisler çok abartılı değilse değişim falan yapmıyor ama 14 gün geçmediyse iade deneyebilirsiniz İncehesap kutusu açıldı diye almıyor ama genelde kendi satış şartlarında da var kutusu açılmış zarar görmüş iade alınmaz diye servis talebi açabilirsiniz yada yine bir iade denemekte fayda var
Hocam abartı olduğundan kaynaklı yoksa az olsa bir sorun yok normal şeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amacım iade değil değişim hocam karttan bu abartı cw dışında memnunum ucuzada aldığımdan kaynaklı iade istemiyorum. Yanlış bilmiyorsam zaten distribütöre gönderiyor incehesapta. Değişim için şansı var yani.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,675
İsim
Selim
hocam biliyorum da ses öyle böyle değil çok geliyor.
Bende de vardı o ses frekans düşürdüm ses düzeldi ama sürekli watman hatası alınca bıktım eski haline getirdim şimdi çok yüksek grafik açınca biraz ötüyor sonra susuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,227
Üyeler
160,657
Son üye
mustafa.grkm
Top Bottom