Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi bir sorun var ancak öyle az bir ses gelmesinden bahsetmiyorum. Örnek olarak fc 25 oynarken çok cızırtılı bir ses geliyor . Distribütörü oksid bilişim diye biliyorum acaba iletişime geçsem yarımcı olurlar mı?
Çoğu kartta var bu artık alıştık cw sorununu iade kabul etmiyorlar bu yüzden tek çözüm frekans düşürmek biraz performanstan kısacan ya da sese alışacaksın başka çare yokMerhabalar başlıkta belirttiğim gibi bir sorun var ancak öyle az bir ses gelmesinden bahsetmiyorum. Örnek olarak fc 25 oynarken çok cızırtılı bir ses geliyor . Distribütörü oksid bilişim diye biliyorum acaba iletişime geçsem yarımcı olurlar mı?
hocam biliyorum da ses öyle böyle değil çok geliyor.Çoğu kartta var bu artık alıştık cw sorununu iade kabul etmiyorlar bu yüzden tek çözüm frekans düşürmek biraz performanstan kısacan ya da sese alışacaksın başka çare yok
Maalesef en kötü incehesapla iletişime geçeçeğim. CW yüzünden bir güç kaynağı göndermiştim değiştirdiler.Kutu ve içeriğe zarar vermediyseniz ve 14 günlük iade hakkınız geçmediyse iadenizi yapın, CW sorunundan hiç bahsetmeyin
Her üründe olabiliyor bu sorun benim arkadaşında psu da var fena ötüyor benim hali hazırda rx 6700 de de var ama az bir şey. Genelde servisler çok abartılı değilse değişim falan yapmıyor ama 14 gün geçmediyse iade deneyebilirsiniz İncehesap kutusu açıldı diye almıyor ama genelde kendi satış şartlarında da var kutusu açılmış zarar görmüş iade alınmaz diye servis talebi açabilirsiniz yada yine bir iade denemekte fayda varMerhabalar başlıkta belirttiğim gibi bir sorun var ancak öyle az bir ses gelmesinden bahsetmiyorum. Örnek olarak fc 25 oynarken çok cızırtılı bir ses geliyor . Distribütörü oksid bilişim diye biliyorum acaba iletişime geçsem yarımcı olurlar mı?
Hocam abartı olduğundan kaynaklı yoksa az olsa bir sorun yok normal şeylerHer üründe olabiliyor bu sorun benim arkadaşında psu da var fena ötüyor benim hali hazırda rx 6700 de de var ama az bir şey. Genelde servisler çok abartılı değilse değişim falan yapmıyor ama 14 gün geçmediyse iade deneyebilirsiniz İncehesap kutusu açıldı diye almıyor ama genelde kendi satış şartlarında da var kutusu açılmış zarar görmüş iade alınmaz diye servis talebi açabilirsiniz yada yine bir iade denemekte fayda var
Her üründe olabiliyor bu sorun benim arkadaşında psu da var fena ötüyor benim hali hazırda rx 6700 de de var ama az bir şey. Genelde servisler çok abartılı değilse değişim falan yapmıyor ama 14 gün geçmediyse iade deneyebilirsiniz İncehesap kutusu açıldı diye almıyor ama genelde kendi satış şartlarında da var kutusu açılmış zarar görmüş iade alınmaz diye servis talebi açabilirsiniz yada yine bir iade denemekte fayda var
Bende de vardı o ses frekans düşürdüm ses düzeldi ama sürekli watman hatası alınca bıktım eski haline getirdim şimdi çok yüksek grafik açınca biraz ötüyor sonra susuyorhocam biliyorum da ses öyle böyle değil çok geliyor.