Neler Yeni

incehesap'tan bilgisayar sipariş ettim geldiğinde ne yapmalıyım?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
incehesapta windows hazır yüklenip geliyor diye biliyorum.

ahlatliinsan

80+ Bronze
Bu arada güç kaynağı çok mu kötü? normalde 550w olan modeli alıcaktım daha uzun süreli olsun diye 650w seçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüklü şekilde gelirse tekrar format atmalı mıyım? atmazsam ne gibi sorunlar oluşur?
Evet güç kaynağı çok kötü maalesef. Gamepower, Rampage, Frisby gibi markaların güç kaynaklarından uzak durun hocam. Çok fazla sisteme yazık oldu bunlar yüzünden.

Videoyu izledim video eski diye belki başka yapmam gereken şeyler vardır diye konuyu açmıştım ve ekran kartı driverını hangi siteden indircem?

Ram zaten 8 ama seneye 16 yapmayı düşünüyorum bu haliyle yeterli olur dimi bir süre?
Yani 8gb daha eklemeyi unutmayın diyecektim. Yanlış olmuş. 8 idarelik kullanılabilir ama ileride mutlaka 16 yapın hocam.

WXEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Barış Çom
Evet güç kaynağı çok kötü maalesef. Gamepower, Rampage, Frisby gibi markaların güç kaynaklarından uzak durun hocam. Çok fazla sisteme yazık oldu bunlar yüzünden.

Yani 8gb daha eklemeyi unutmayın diyecektim. Yanlış olmuş. 8 idarelik kullanılabilir ama ileride mutlaka 16 yapın hocam.
Büyük ihtimalle en az 1 sene daha upgrade yapamam bozulursa garantisi illaki vardır.

Top Bottom