Neler Yeni

İNCEHESAPTAN PC ALDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerem Duman
Dostlar merhabalar bu akşam incehesaptan 5256 TL'ye hazır sistem aldım havale ile parayı aktardım siparişi verdikten sonra 6 saat içinde parayı yatırma gibi bi olay var ben mesai saatleri dışında yatırdım parayı herhangi bi madur olma durumum olur mu ve şöyle bi sorum daha var taktığım işlemcinin şuan stoğu yok gözüküyor ve benim siparişim daha onaylanmadı bile stoğu olmayan işlemci sorununun nasıl çözerler bilgisi olan yardım edebilir mi şimdiden teşekkürler.

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464
Para konusunda bir sorun olmaz ancak Stok olmayan işlemci yerine tahminimce ya bir üst yada bir alt modelini takıp fiyat arttırıp veya düşürebilirler. Veya denk bir işlemci gelebilir belki. (Kendi fikrim.
Dostlar merhabalar bu akşam incehesaptan 5256 TL'ye hazır sistem aldım havale ile parayı aktardım siparişi verdikten sonra 6 saat içinde parayı yatırma gibi bi olay var ben mesai saatleri dışında yatırdım parayı herhangi bi madur olma durumum olur mu ve şöyle bi sorum daha var taktığım işlemcinin şuan stoğu yok gözüküyor ve benim siparişim daha onaylanmadı bile stoğu olmayan işlemci sorununun nasıl çözerler bilgisi olan yardım edebilir mi şimdiden teşekkürler.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Stoğa gelince kurup gönderirler sanırım PC'yi. Ya da aynı güçte başka bir model kullanırlar. Mağdur olmazsın. Merak etme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerem Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağol dostum

Top Bottom