¥usuff
80+ Silver
Selam dostlar
Bugün 1ay önce almış olduğum cougar revenger st'yi inceleyeceğim. Herkeze iyi forumlar.
Kutu içeriği:
Bir adet mouse
3 tane skretez
3 tane stitcher
Özerlikler:
Yazılım:
Burdan kulanıcanız dpi'ı ayarlaya bilir, yenileme hızını değiştire bilirsiniz.
Makro atama:
Makro atamak için ilk once e yi dışarı sürkleyin.
Disabled yazan yere tıklayın
Sonra hangi tuşu makro atamak istiyorsananız ona tıkalyın.
Aydınlatma:
Buradan ayaralaya bilirsiniz
Sabah leyin gorunuşu:
Gece leyin gorunuşu:
Ürün ile ilgili düşüncelerim:
Bir aydır ürünü kualnıyorum ve çok memnünüm ürünü gittigidiyordan aldım haftasonondan dolayı 4 günde elime ulaştı. Gayet güzel bir şekilde paketlenmişti. Aydınlatması gerçekten çok güzel. Ortasında ki o boşluk mouse a güzel bir hava katmış sağ taraf biraz çok hafif eğik ve bu ele güzel oturmasını sağlıyor. Benim bir karışım 22cm yani bu mouse büyük ve orta elli kişilere hitap ediyor dene bilir. 2000 hz olması bence en büyük artısı. Ben mouse'u 500 dpi da kualnıyorum ve hızlıca donduruken hiç bir lag olmuyor. Yan tarafı elimiz kaymasın diye kauçukdan yapılmış. Kablosu çok rahtsız edici hep elime takılıyor ve buda oyunlarda ölmeme sebeb oluyor. Bence şuan alınmaz çünkü: şuan da en ucuz 447 tl ve bu mouse'un bir üst modeli 403 tl 300tl bandında alına bilecek bir mouse.
Bugün 1ay önce almış olduğum cougar revenger st'yi inceleyeceğim. Herkeze iyi forumlar.
Kutu içeriği:
Bir adet mouse
3 tane skretez
3 tane stitcher
Özerlikler:
Ürün adı | COUGAR REVENGER ST Oyun Faresi |
---|---|
Sensör | PixArt PMW3325 Optik oyun sensörü |
çözüm | 5000 DPI |
Oyun tipi | FPS / MMORPG / MOBA / RTS |
Yoklama Oranı | 2000 Hz |
Yerleşik Bellek | 512 KB |
Yazılım | COUGAR UIX ™ Sistemi |
Programlanabilir Düğmeler | 6 |
Anahtarlama | 20M oyun anahtarı |
Profil LED Arka Işık | 3 bölgeli 16,8 milyon renk |
Maksimum izleme hızı | 100 IPS |
Maksimum hızlanma | 20 G |
Arayüz | USB fişi |
Kablo uzunluğu | 1,8 milyon |
Boyut | 130 (L) x 65 (W) x 43 (H) mm 5,11 (L) X 2,55 (W) X 1,69 (H) inç |
Yazılım:
Burdan kulanıcanız dpi'ı ayarlaya bilir, yenileme hızını değiştire bilirsiniz.
Makro atama:
Makro atamak için ilk once e yi dışarı sürkleyin.
Disabled yazan yere tıklayın
Sonra hangi tuşu makro atamak istiyorsananız ona tıkalyın.
Aydınlatma:
Buradan ayaralaya bilirsiniz
Sabah leyin gorunuşu:
Gece leyin gorunuşu:
Ürün ile ilgili düşüncelerim:
Bir aydır ürünü kualnıyorum ve çok memnünüm ürünü gittigidiyordan aldım haftasonondan dolayı 4 günde elime ulaştı. Gayet güzel bir şekilde paketlenmişti. Aydınlatması gerçekten çok güzel. Ortasında ki o boşluk mouse a güzel bir hava katmış sağ taraf biraz çok hafif eğik ve bu ele güzel oturmasını sağlıyor. Benim bir karışım 22cm yani bu mouse büyük ve orta elli kişilere hitap ediyor dene bilir. 2000 hz olması bence en büyük artısı. Ben mouse'u 500 dpi da kualnıyorum ve hızlıca donduruken hiç bir lag olmuyor. Yan tarafı elimiz kaymasın diye kauçukdan yapılmış. Kablosu çok rahtsız edici hep elime takılıyor ve buda oyunlarda ölmeme sebeb oluyor. Bence şuan alınmaz çünkü: şuan da en ucuz 447 tl ve bu mouse'un bir üst modeli 403 tl 300tl bandında alına bilecek bir mouse.
Son düzenleme: