Neler Yeni

(İNCELEME) QCY T13 Garanti Süreci

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu kulaklıkta çok problem var galiba ya. Benim de kulaklıkta çok cızırtı var gelip gidiyor. Bir daha almayacağım mikrofonu çok iyi olsada

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Bu kulaklıkta çok problem var galiba ya. Benim de kulaklıkta çok cızırtı var gelip gidiyor. Bir daha almayacağım mikrofonu çok iyi olsada
Cızırtı Olayı Bluetooth Adaptörle İlgili Olabilir. Benim Kulaklıkta Sıkıntı Yok, Kutusu biraz sıkıntılı.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Arkadaşlar Hepsiburada'dan Hepsiburada Satıcılı QCY T13 aldım. 5 Şubattı tarih.
Kulaklığın Sağ Tarafı Bazen Geç Şarj Alıyor, Bazen Kutudan Çıkartıyorum Algılayıcısı Çalışmıyor. Kutuda Bekletmek Gerekiyor.
Yani Garanti Talebi Oluşturdum. Garantisi Nasıl ?
Alıntıyı görüntüle

SONUÇ:
Arkadaşlar Ürün Garantiden Geldi. Harbiden düzeltmişler. Üstüne bakımlarını vs. de yapmışlar. 10/10 Garanti Valla.
Garanti için nereye başvurdunuz ne yaptınız süreci anlatırsanız yine bu durumu yaşayanlara yardımcı olursunuz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
Cızırtı Olayı Bluetooth Adaptörle İlgili Olabilir. Benim Kulaklıkta Sıkıntı Yok, Kutusu biraz sıkıntılı.
Cızırtı olayı bende ayda 1 kere falan oluyor.
Abimle babam da kullanıyor T13 onlarda da aynı arada tek tük kesme cızırtı oluyor.
Onun dışında parasına göre daha iyisi yok.

SadeceSeyf

80+ Gold
Cızırtı olayı bende ayda 1 kere falan oluyor.
Abimle babam da kullanıyor T13 onlarda da aynı arada tek tük kesme cızırtı oluyor.
Onun dışında parasına göre daha iyisi yok.
Kanka mikrofonu falan çok iyi ama maalesef ben garantiye göndereceğim. İki tarafta da sorun başladı. Ve kulaklık cebimdeyken çekmiyor.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
Kanka mikrofonu falan çok iyi ama maalesef ben garantiye göndereceğim. İki tarafta da sorun başladı. Ve kulaklık cebimdeyken çekmiyor.
Güzel kulaklık ayda yılda bir iki kere cızırtı yapıyor kesme yapıyor o kadar.
Yoksa dediğin gibi mic güzel.

Top Bottom