SadeceSeyf
80+ Gold
Bu kulaklıkta çok problem var galiba ya. Benim de kulaklıkta çok cızırtı var gelip gidiyor. Bir daha almayacağım mikrofonu çok iyi olsada
Cızırtı Olayı Bluetooth Adaptörle İlgili Olabilir. Benim Kulaklıkta Sıkıntı Yok, Kutusu biraz sıkıntılı.Bu kulaklıkta çok problem var galiba ya. Benim de kulaklıkta çok cızırtı var gelip gidiyor. Bir daha almayacağım mikrofonu çok iyi olsada
Yaklaşik 2 haftaKaç Gün Sürdü Süreç ?
Garanti için nereye başvurdunuz ne yaptınız süreci anlatırsanız yine bu durumu yaşayanlara yardımcı olursunuz.Arkadaşlar Hepsiburada'dan Hepsiburada Satıcılı QCY T13 aldım. 5 Şubattı tarih.
Kulaklığın Sağ Tarafı Bazen Geç Şarj Alıyor, Bazen Kutudan Çıkartıyorum Algılayıcısı Çalışmıyor. Kutuda Bekletmek Gerekiyor.
Yani Garanti Talebi Oluşturdum. Garantisi Nasıl ?
Alıntıyı görüntüle
SONUÇ:
Arkadaşlar Ürün Garantiden Geldi. Harbiden düzeltmişler. Üstüne bakımlarını vs. de yapmışlar. 10/10 Garanti Valla.
Konuya Ekliyorum Şimdi.Garanti için nereye başvurdunuz ne yaptınız süreci anlatırsanız yine bu durumu yaşayanlara yardımcı olursunuz.
Bu kulaklıkta çok problem var galiba ya. Benim de kulaklıkta çok cızırtı var gelip gidiyor. Bir daha almayacağım mikrofonu çok iyi olsada
Cızırtı olayı bende ayda 1 kere falan oluyor.Cızırtı Olayı Bluetooth Adaptörle İlgili Olabilir. Benim Kulaklıkta Sıkıntı Yok, Kutusu biraz sıkıntılı.
Kanka mikrofonu falan çok iyi ama maalesef ben garantiye göndereceğim. İki tarafta da sorun başladı. Ve kulaklık cebimdeyken çekmiyor.Cızırtı olayı bende ayda 1 kere falan oluyor.
Abimle babam da kullanıyor T13 onlarda da aynı arada tek tük kesme cızırtı oluyor.
Onun dışında parasına göre daha iyisi yok.
Güzel kulaklık ayda yılda bir iki kere cızırtı yapıyor kesme yapıyor o kadar.Kanka mikrofonu falan çok iyi ama maalesef ben garantiye göndereceğim. İki tarafta da sorun başladı. Ve kulaklık cebimdeyken çekmiyor.