skynet_t800
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
2
Değişiklik yok şarj normal ama soruyum dedimçok virus gibi durmuyor aslında garanti çözüm yolu sıfırlamak
TROJAN virüs değilmiçok virus gibi durmuyor aslında garanti çözüm yolu sıfırlamak
virusTROJAN virüs değilmi
Virüs değil gibi niye dedinizvirus
gamehack gibi unurlar virüs diye algılanır mesela ama mantık olarak virüs değillerdir gibi karışık bir mevzudan dedim onuVirüs değil gibi niye dediniz
Çünkü adı çok duyulmamış antivirüsler yakalamış virüs olarak, oyüzden kafa karıştırıcı duruyor. (bildiğim kadarıyla huawei virüsü kendi yakalıyor zaten içinde uygulama oluyordu.)Virüs değil gibi niye dediniz
Huweai virüs bulmadı sadece bu uygulama app gallerydede var dedi ama sen benim Telefonumun Huweai olduğunu nerden anladınÇünkü adı çok duyulmamış antivirüsler yakalamış virüs olarak, oyüzden kafa karıştırıcı duruyor. (bildiğim kadarıyla huawei virüsü kendi yakalıyor zaten içinde uygulama oluyordu.)
Ati felan yazmışlar profiline ati misin ciddenÇünkü adı çok duyulmamış antivirüsler yakalamış virüs olarak, oyüzden kafa karıştırıcı duruyor. (bildiğim kadarıyla huawei virüsü kendi yakalıyor zaten içinde uygulama oluyordu.)
Ben anlarım huawei olup olmadığınıHuweai virüs bulmadı sadece bu uygulama app gallerydede var dedi ama sen benim Telefonumun Huweai olduğunu nerden anladın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ati felan yazmışlar profiline ati misin cidden