İndirim Kaplanı v3 Alınır mı?

üşenmedim topladım 52k yapıyor hocam bi bakın isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa psu işlemci soğutucu falan almadan çalıştırabiliyorsanız çok iyi siste

indirim kapanı sisteminde sogutucu yok harcii sogutu almanız gerekiyor 7500f yanıyor onu eklerseniz zaten kendin toplarsınız zaten sistem konularına girip bunu bilmiyorsanız sorun sistemde sana zorla sıvı sogutma satıyorlar

indirim kapanı sisteminde sogutucu yok harcii sogutu almanız gerekiyor 7500f yanıyor onu eklerseniz zaten kendin toplarsınız zaten sistem konularına girip bunu bilmiyorsanız sorun sistemde sana zorla sıvı sogutma satıyorlar
ilk öncelikle soğutucu var. Bunun dışında tek sorun soğutucu mu kasa psu nerede

sistemde kullanılan psu daha yüksek güç veriyor. Bir de soğutucu da yazarsanız toplam fiyatı görelim
dostum sorununmu var indirim kapanında sogutucu yok stok sogutucu ile işlemci sogutmuyor 7500f yanıyor her türlü sogutuc eklemniz lazım sogutucu zorla sıvı sogutma satıyor sistem zaten normal fiyatına geliyor kendin topla daha iyi

1744833273264.png

1744833330230.png

49 e geliyor neredeyse kendin kafana göre indirim kovala cart kovala curt kovalayarak daha iyisini yaparsın avantajı yok

dostum sorununmu var indirim kapanında sogutucu yok stok sogutucu ile işlemci sogutmuyor 7500f yanıyor her türlü sogutuc eklemniz lazım sogutucu zorla sıvı sogutma satıyor sistem zaten normal fiyatına geliyor kendin topla daha iyi
soğutucu yokmuş kusura bakmayın farketmemişim fakat 1500tl ye kendin soğutucu alsan yine de fiyatı iyi geliyor sistemin. 5 6k fark var

soğutucu yokmuş kusura bakmayın farketmemişim fakat 1500tl ye kendin soğutucu alsan yine de fiyatı iyi geliyor sistemin. 5 6k fark var
ayrı bile alsan git kendi kafana göre topla hazır her parçanın 2-3 yıl garantisi olsun sizin dediginiz olayda kasa 46k yerine 41.999 olsa kelepir ama 46 ya zaten sogutucu parasınıda koysan kendin topalrsın bu arada kendin topaldıgında onların koydugu parçalarıda almak zorunda degilsin anakarttan kafadan 1.000 tl daha kırarsın gigabayt s2h var 3500 e misal önerdigi anakart 4500

Sistemin Kasasını ve M2 ssd'sini değiştirdim (Dramlı olanı seçtim) Soğutucuyuda kule tipi aldın mı birde aynı ramdan seçenek olarak olmadığı için birtane daha dışarıdan aldın mı 54 bine temiz toplanmış olur

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-16 230158.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-16 230158.png
    99.1 KB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,630
Üyeler
187,217
Son üye