indirim kapanı sisteminde sogutucu yok harcii sogutu almanız gerekiyor 7500f yanıyor onu eklerseniz zaten kendin toplarsınız zaten sistem konularına girip bunu bilmiyorsanız sorun sistemde sana zorla sıvı sogutma satıyorlar
indirim kapanı sisteminde sogutucu yok harcii sogutu almanız gerekiyor 7500f yanıyor onu eklerseniz zaten kendin toplarsınız zaten sistem konularına girip bunu bilmiyorsanız sorun sistemde sana zorla sıvı sogutma satıyorlar
Vento VG3400S 650W 80+ Temperli Cam RGB ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Vento VG3400S 650W 80+ Temperli Cam RGB ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
dostum sorununmu var indirim kapanında sogutucu yok stok sogutucu ile işlemci sogutmuyor 7500f yanıyor her türlü sogutuc eklemniz lazım sogutucu zorla sıvı sogutma satıyor sistem zaten normal fiyatına geliyor kendin topla daha iyi
49 e geliyor neredeyse kendin kafana göre indirim kovala cart kovala curt kovalayarak daha iyisini yaparsın avantajı yok
dostum sorununmu var indirim kapanında sogutucu yok stok sogutucu ile işlemci sogutmuyor 7500f yanıyor her türlü sogutuc eklemniz lazım sogutucu zorla sıvı sogutma satıyor sistem zaten normal fiyatına geliyor kendin topla daha iyi
ayrı bile alsan git kendi kafana göre topla hazır her parçanın 2-3 yıl garantisi olsun sizin dediginiz olayda kasa 46k yerine 41.999 olsa kelepir ama 46 ya zaten sogutucu parasınıda koysan kendin topalrsın bu arada kendin topaldıgında onların koydugu parçalarıda almak zorunda degilsin anakarttan kafadan 1.000 tl daha kırarsın gigabayt s2h var 3500 e misal önerdigi anakart 4500
Sistemin Kasasını ve M2 ssd'sini değiştirdim (Dramlı olanı seçtim) Soğutucuyuda kule tipi aldın mı birde aynı ramdan seçenek olarak olmadığı için birtane daha dışarıdan aldın mı 54 bine temiz toplanmış olur