Neler Yeni

🧺İndirim Konusu Paylaşımı HK🧺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,563
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Seni tanımak güzeldi bu ilk değil sonda olmayacak alışın böyle durumlara 😉

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz
Değerli dostlar artık indirim konusu vs paylaşımı yapmayacağım belli başlı durumlardan dolayı çok fazla saçma sapan kişiler ve durumlar var bezdirdi beni...

uyarı vs yermiyim bilmiyorum ama halihazırda konu açarken herhangi bir çıkar gütmeden paylaşım yapıyorum bilen bilir bilmeyen zaten çamur at izi kalsın hesabı yapıyor alıştık onada bir konu açılıyor belli bir ay sonuna kadar sonra açıklanacak diyor soruyoruz ne zaman açıklanacak bir kaç kez belki unutmuştur vs diye insanlık hali ama verilen cevap taciz ediyorsun :/ halihazırda bir şey söyleyemez hale geldik ban yeriz vs diye

Alıntıyı görüntüle

Halihazırda forumda paylaşım yapan kişilerin geneli tesadüfen keşfetmis olduğum bir sosyal medya hesabından alintiyarak paylaşım yapıyor bu tarz durumlar paylaştıkça güzel zaten bilgiyi gizlemek bana saçma geliyor ben konusunu açarken reklama girdiği için sanırım uyarı yedim ama sıkıntı yok dediğim gibi bilgi paylaştıkça güzel halihazırda paylaşım yapan kişilere başarılar benden bu kadar dostlar
Çok Teşekkür Ederim her şey İçin Katkılarından Ama Forumu Bırakma Be Herkes Bıraktı Ben Bile Bırakacak Raddeye Geldim Ama Bırakmak İstemiyorum Gitme Kral Be Bizi yalnız Bırakma

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Açtığın çoğu indirim konusundan faydalandım, teşekkürler katkıların için. Eğer içinde varsa bence devam et, heves falan kalmadıysa boş ver gitsin.

Ysuflix

80+ Gold
Çok Teşekkür Ederim her şey İçin Katkılarından Ama Forumu Bırakma Be Herkes Bıraktı Ben Bile Bırakacak Raddeye Geldim Ama Bırakmak İstemiyorum Gitme Kral Be Bizi yalnız Bırakma
her şey in baş harfler küçük olmuş

Bırakmıyorum sadece indirim konularını acmicam artık eskisi gibi aktif değilim ara sıra uğruyorum sadece çünkü

Değerli dostlar artık indirim konusu vs paylaşımı yapmayacağım belli başlı durumlardan dolayı çok fazla saçma sapan kişiler ve durumlar var bezdirdi beni...

uyarı vs yermiyim bilmiyorum ama halihazırda konu açarken herhangi bir çıkar gütmeden paylaşım yapıyorum bilen bilir bilmeyen zaten çamur at izi kalsın hesabı yapıyor alıştık onada bir konu açılıyor belli bir ay sonuna kadar sonra açıklanacak diyor soruyoruz ne zaman açıklanacak bir kaç kez belki unutmuştur vs diye insanlık hali ama verilen cevap taciz ediyorsun :/ halihazırda bir şey söyleyemez hale geldik ban yeriz vs diye

Alıntıyı görüntüle

Halihazırda forumda paylaşım yapan kişilerin geneli tesadüfen keşfetmis olduğum bir sosyal medya hesabından alintiyarak paylaşım yapıyor bu tarz durumlar paylaştıkça güzel zaten bilgiyi gizlemek bana saçma geliyor ben konusunu açarken reklama girdiği için sanırım uyarı yedim ama sıkıntı yok dediğim gibi bilgi paylaştıkça güzel halihazırda paylaşım yapan kişilere başarılar benden bu kadar dostlar
Yakışmadı be kral bi postta Lucifer beyin arabasının arka koltuğunda oturmuştun ona benzeme lütfen @Abdullah Hacıgül

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Sayısını unutacağım kadar indirimli ürün aldım dostum sayende. Emeklerin için teşekkür ediyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom