- Reaksiyon skoru
- 3,654
Bug O Kanka Yoksa Büyükher şey in baş harfler küçük olmuş
Bug O Kanka Yoksa Büyükher şey in baş harfler küçük olmuş
Hocam paylaşımlarınız işe yarıyor zaten almayacak kişi almaz veya akakçeye vs girer daha uyguna varsa oradan alır. Abdullah abininde dolu olduğu zaman gelmiştir sana patlamıştır belki çokta takma kafana.Değerli dostlar artık indirim konusu vs paylaşımı yapmayacağım belli başlı durumlardan dolayı çok fazla saçma sapan kişiler ve durumlar var bezdirdi beni...
uyarı vs yermiyim bilmiyorum ama halihazırda konu açarken herhangi bir çıkar gütmeden paylaşım yapıyorum bilen bilir bilmeyen zaten çamur at izi kalsın hesabı yapıyor alıştık onada bir konu açılıyor belli bir ay sonuna kadar sonra açıklanacak diyor soruyoruz ne zaman açıklanacak bir kaç kez belki unutmuştur vs diye insanlık hali ama verilen cevap taciz ediyorsun :/ halihazırda bir şey söyleyemez hale geldik ban yeriz vs diye
Alıntıyı görüntüle
Halihazırda forumda paylaşım yapan kişilerin geneli tesadüfen keşfetmis olduğum bir sosyal medya hesabından alintiyarak paylaşım yapıyor bu tarz durumlar paylaştıkça güzel zaten bilgiyi gizlemek bana saçma geliyor ben konusunu açarken reklama girdiği için sanırım uyarı yedim ama sıkıntı yok dediğim gibi bilgi paylaştıkça güzel halihazırda paylaşım yapan kişilere başarılar benden bu kadar dostlar
Dostum bizde doluyuzHocam paylaşımlarınız işe yarıyor zaten almayacak kişi almaz veya akakçeye vs girer daha uyguna varsa oradan alır. Abdullah abininde dolu olduğu zaman gelmiştir sana patlamıştır belki çokta takma kafana.
Haklısın zaten bişi demiyorumda çokta kafana takma diyorum bence paylaşımların faydalı.Dostum bizde doluyuz![]()
Adam durup dururken böyle yazmıyordur sal olum adamıDeğerli dostlar artık indirim konusu vs paylaşımı yapmayacağım belli başlı durumlardan dolayı çok fazla saçma sapan kişiler ve durumlar var bezdirdi beni...
uyarı vs yermiyim bilmiyorum ama halihazırda konu açarken herhangi bir çıkar gütmeden paylaşım yapıyorum bilen bilir bilmeyen zaten çamur at izi kalsın hesabı yapıyor alıştık onada bir konu açılıyor belli bir ay sonuna kadar sonra açıklanacak diyor soruyoruz ne zaman açıklanacak bir kaç kez belki unutmuştur vs diye insanlık hali ama verilen cevap taciz ediyorsun :/ halihazırda bir şey söyleyemez hale geldik ban yeriz vs diye
Alıntıyı görüntüle
Halihazırda forumda paylaşım yapan kişilerin geneli tesadüfen keşfetmis olduğum bir sosyal medya hesabından alintiyarak paylaşım yapıyor bu tarz durumlar paylaştıkça güzel zaten bilgiyi gizlemek bana saçma geliyor ben konusunu açarken reklama girdiği için sanırım uyarı yedim ama sıkıntı yok dediğim gibi bilgi paylaştıkça güzel halihazırda paylaşım yapan kişilere başarılar benden bu kadar dostlar
öncelikle uslubuna dikkat et + karşı'daki'de insan değilmi? + konuyu vs ben açmadım ben sadece hatırlarlatmak istedim ve verilen cevaba alındım emek verdiğim platform'da verilen cevap beni üzdü aynı şekilde karşılık versem %90 ban yerim az çok forum'daki işleyişi biliyorum @Mehmet Yılmaz 'a bizzat ilettim bir görüşme olursa dc'de herkes sıkıntılarını vs dile getirse vs diye ama sanırım zamanı olmadığı için halihazırda bir ses yokAdam durup dururken böyle yazmıyordur sal olum adamı
Üslubumda ne var ne yazmışım ? belli ki aranıyorsun hocam Abdullah reis haklı gibiöncelikle uslubuna dikkat et + karşı'daki'de insan değilmi? + konuyu vs ben açmadım ben sadece hatırlarlatmak istedim ve verilen cevaba alındım emek verdiğim platform'da verilen cevap beni üzdü aynı şekilde karşılık versem %90 ban yerim az çok forum'daki işleyişi biliyorum @Mehmet Yılmaz 'a bizzat ilettim bir görüşme olursa dc'de herkes sıkıntılarını vs dile getirse vs diye ama sanırım zamanı olmadığı için halihazırda bir ses yok
''olum'' aynısını yöneticilere vs yazmayı denesene.... karşındaki çocuk değil tekrar ediyorum dikkat et hareketlerineÜslubumda ne var ne yazmışım ? belli ki aranıyorsun hocam Abdullah reis haklı gibi
''olum'' aynısını yöneticilere vs yazmayı denesene.... karşındaki çocuk değil tekrar ediyorum dikkat et hareketlerine
@Perfectshot06 hocam ilgilenirsen sevinirim teşekkürlerAdam durup dururken böyle yazmıyordur sal olum adamı
Hocam siz şaka mısınız ???? Alınganlığa bak kaç yaşındasın@Perfectshot06 hocam ilgilenirsen sevinirim teşekkürler