Neler Yeni

İNDİRİM!!! Sapphire Radeon RX 6500 XT 3.699 TL!

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Uzun zamandır bu fiyatlarda zaten.

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Efe
Dolar yükselmeye başlamışken fiyatı artabilir diye paylaştım ne olur ne olmaz.
İndirim diye paylaşmanın anlamı yok ki, zaten dolar fiyatıyla ekran kartı fiyatları doğru orantıda gidiyor, dolar artıyor ekran kartı fiyatları düşüyor. bu kartı bir süre daha bu fiyatta göreceğiz.

Elessar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim diye paylaşmanın anlamı yok ki, zaten dolar fiyatıyla ekran kartı fiyatları doğru orantıda gidiyor, dolar artıyor ekran kartı fiyatları düşüyor. bu kartı bir süre daha bu fiyatta göreceğiz.
İndirim olduğu için paylaşıyorum ne demek anlamı yok? Bu fiyatlarda olduğunu bilmeyen kişiler olabilir almak isteyenler için konu açıyorum.
Ayrıca fiyatının ne olacağını bilemeyiz sizin söylediğiniz tahmin.

~KİNG~

80+ Bronze

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Efe
İndirim olduğu için paylaşıyorum ne demek anlamı yok? Bu fiyatlarda olduğunu bilmeyen kişiler olabilir almak isteyenler için konu açıyorum.
Ayrıca fiyatının ne olacağını bilemeyiz sizin söylediğiniz tahmin.
kart 1 aydır bu fiyatta, hatta daha aşağıları gördü. İNDİRİM!!! yazarak konu açmaktaki mantık ne hala anlamadım, ortada indirim yok.

Elessar

80+ Bronze
kart 1 aydır bu fiyatta, hatta daha aşağıları gördü. İNDİRİM!!! yazarak konu açmaktaki mantık ne hala anlamadım, ortada indirim yok.
Hocam siz galiba yazılanları anlamıyorsunuz bakın yukarıda ne yazmışım. Diyorum ki bu fiyatta olduğunu bilmeyenler olabilir konu açıyorum.
Ayrıca bu kartın aynı modeli en ucuz olarak hepsiburada'da 3800TL civarında orada da indirime girmiş. Sinerji daha yeni yaptı bu indirimi. Öncelerinde yaptıysa kaçıranlar olabilir sizin bu konudan zararınız ne ben anlamadım. Almayacaksanız geçin işinize bakın.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Efe
Hocam siz galiba yazılanları anlamıyorsunuz bakın yukarıda ne yazmışım. Diyorum ki bu fiyatta olduğunu bilmeyenler olabilir konu açıyorum.
Ayrıca bu kartın aynı modeli en ucuz olarak hepsiburada'da 3800TL civarında orada da indirime girmiş. Sinerji daha yeni yaptı bu indirimi. Öncelerinde yaptıysa kaçıranlar olabilir sizin bu konudan zararınız ne ben anlamadım. Almayacaksanız geçin işinize bakın.
kardeşim indirim diye paylaşmayacaksın o zaman, 3400leri gördü bu kart. kaç kere de konusu açıldı.

Elessar

80+ Bronze
kardeşim indirim diye paylaşmayacaksın o zaman, 3400leri gördü bu kart. kaç kere de konusu açıldı.
İstediğim gibi paylaşırım. 3400'ü gördü diye bu kart indirime girdiğinde paylaşmamak ne alaka. Neredeyse bir çok kart minimum fiyatlara düştü sonra tekrardan çıktı. Bu kart 3650TL olsun yine paylaşırım sen çok fazla takılma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,090
Üyeler
167,053
Son üye
Ahmed-Emin
Top Bottom