Öneri indirimden oyun önerisi-fallout new vegas

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,544
Merhaba bugün bu oyunu inceledim aşşağı yukarı 40 saat fenan oldu
Oyuna bence dlc li alın fazla içerik göz çıkartmaz
bac8d505-0f48-4e00-9c48-1ec8a0dae446.jpg

Oyun gerçekten çok güzel.
Biliyorsunuzdur klasik fallout . konuş,çal,lootla,öl,küfür et fanan finan
Bu oyuna sadece bir rpg gözü ile bakmamalıyız.mesela rpg sevmiyorum bende fazla ancak bir save kurup milleti öldürmek zevkli
Oyun hikayesi ise:

Biz aslında bir kuryeyiz ve bennytarafından yakalanıp vuruluyoruz.Gözümüzü goodspring adlı bir kasabada köyün doktorunun evinde açıyoruz.
Goodsprings.jpg

(goodspring)
Bu aşamada zaten özelleştirme fenan.sonrasında ise size tavsiyem iyi loot yapmadan sakın ama sakın new vegasa gitmeyin yol deadclawlar ile dolu
Prim'e girin ve oradaki karşı binayı temizleyin iyi silahlar çıkıcaktır sonrasında ise özgürcene görev alın .
Primmlocalreal.jpg

(Primm haritası)
Oyun loot açısından zevkli. yeni itemleri bulmak artık bağımlılık yapıyor

Grafikler ise berbat diyebiliriz. o dönem için bile berbattı ancak modlan fenan düzeltilebilinir bir sorun. şahsen en çok suyu göremiyeceksiniz.

Oynanış güzel bence biraz skyrim gibi olsada(düz duvarda tırmanmak gibi) fatboy alıp atmak çook zevkli ve atmin ediyor

Oyunda istediğiniz bir grubun kollarına bırakıp onların ana hikayesinden ilerleyebilirsiniz o yüzden hikayesel çeşitlilik çok fazla

Bu arada oyunun müzikleri güzel geliyor 40.saatte kulak kanatıyor(Fallout New Vegas song: Blue moon - YouTube)

40.saatte en kısa yeri yürümek bile işgence gibi geliyor insana

Ayrıyetten oyunun map'i büyük oranda gerçekten vegasta bulunan yapılardan esinlenilmiş yapılar(foto bulamadım eklemedim o yüzden ancak makinede vardı oradan bakın)

Bu arada bence 5tl iken alınmalı
Eğer bir dlc alın desem honnest heart alın derim
Ancak o dlc de bi sorun var arada sırada çok kasma yapıyor ve arada sırada aniden donup kapanıyor
Şahsen 5tl alın oynayın
Gerçekten oyunda her şey olabilirsiniz

Son düzenleme:
30 TL tam fiyattan almıştım. Büyülü bir oyundu.

Görseller ile destekleyebilirsiniz. Büyük- küçük harflere de önem gösterirseniz daha güzel olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,848
Üyeler
187,105
Son üye
mhmt134
Geri