Forza horizon 5 ne ara 1k oldu ? Steam fiyatları düzenleme getirmeyecek mi ? Yoksa sabit kalacak mı ?Forza Horizon da zamlanmış alamayanlara geçmiş olsun. Playstation oyunlarıda zamlanır god of war falan alacak varsa çöksün. hatta spider man miles morales 1k bile olabilir
oyun oynamak bile lüks oldu. bir oyuna 500-1000tl veremem korsan oynıcam bundan sonraForza Horizon da zamlanmış alamayanlara geçmiş olsun. Playstation oyunlarıda zamlanır god of war falan alacak varsa çöksün. hatta spider man miles morales 1k bile olabilir
premium 500 dü indirim bitti 1k olduForza horizon 5 ne ara 1k oldu ? Steam fiyatları düzenleme getirmeyecek mi ? Yoksa sabit kalacak mı ?
keşke indirimde 200 tl iken çok demeyip alsaydım şuan pişmanımForza horizon 5 ne ara 1k oldu ? Steam fiyatları düzenleme getirmeyecek mi ? Yoksa sabit kalacak mı ?
ben indirimlerde en fazla 300 veririm işe başlarsam ancak o zaman indirimli fiyatı 500 600 olanı alırımoyun oynamak bile lüks oldu. bir oyuna 500-1000tl veremem korsan oynıcam bundan sonra
Kötü olmuş. Sanırım çare Epic Games veya crack gibi duruyor.premium 500 dü indirim bitti 1k oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
keşke indirimde 200 TL iken çok demeyip alsaydım şuan pişmanım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben indirimlerde en fazla 300 veririm işe başlarsam ancak o zaman indirimli fiyatı 500 600 olanı alırım
Steam napsin? Bu fiyatlandırmalar steamle ilgili değil firmayla ilgiliForza horizon 5 ne ara 1k oldu ? Steam fiyatları düzenleme getirmeyecek mi ? Yoksa sabit kalacak mı ?
Game Pass'e Zam geliyor en geç yıl başına kadar Game passi 1yıllık alabiliyor muyuz ? Her ay ödemek yerineForza Horizon da zamlanmış alamayanlara geçmiş olsun. Playstation oyunlarıda zamlanır god of war falan alacak varsa çöksün. hatta spider man miles morales 1k bile olabilir
Zaten, adamların bu zamana kadar yapmaması bile iyi ama 1 oyuna da 1k vermem.Steam napsin? Bu fiyatlandırmalar steamle ilgili değil firmayla ilgili
Hiç bir oyuna 1k verilmez zaten. Bir oyuna 1k vericegime korsan oynarım bir oyun asla 1k etmez. Bir kaç yıl önceye kadar 1000lira kiraya veriliyodu şimdi oyunlar bile 1000lira olduZaten, adamların bu zamana kadar yapmaması bile iyi ama 1 oyuna da 1k vermem.
Ah gariban türko kardeşim halen daha düzenleme gelecekmi diyor. 2 ay sonra tekrar bak o fiyatlara %50 daha gelmesin.Forza horizon 5 ne ara 1k oldu ? Steam fiyatları düzenleme getirmeyecek mi ? Yoksa sabit kalacak mı ?