Neler Yeni

İndirimleri beklemeli miyim yoksa şimdi mi alayım

PopsUncle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mustafa Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Film ve Müzik
Discord
PopsUncle#1807
Şuan elimde pc yok yazın alacağız ve şuan #stayhome indirimi var o indirimlerden faydalanmalı mıyım yoksa pc yi aldıktan sonra mı indirimleri beklemeliyim (almak istediğim oyunlar gta 5, rainbox six, the witcher 3, rust bunlarda %50-%70 arasın indirim var)
Bende senin gibi aynı oyunları almak istiyordum ama GTA5'i aldığıma pişman oldum arkadaşlarımla bile oynıyamıyorum heist yapıyorum trollüyorlar oynanmıyor 50 saat oynayıp bıraktım.Rainbow aşırı güzel oyun ister arkadaşın ister kendin çok kaliteli bir kitlesi var diğer oyunlara nazaran. Rust oynıyacaksan başlarda gıcık olabilirsin mızrakla koşarken birdenbire kafana ak-47 mermisi yiyebilirsin arkadaşsız oynama derim. The Witcher 3 tabii ki çok güzel oyun ama hikayeli oyunları ben satın almayı tercih etmiyorum (ama aldım hihi :) ) Kısacası kesin al diyeceğim oyunlar Rainbow (epicgames yada uplay den al orda daha ucuza geliyor indirime girince) rust alabilirsin, ARK al indirime girince 15 tl ye aldım 1 günde 25 saat oynadım bi 100 e tamamlarım yakında. İnsurgency alabilirsin indirimle 3-4 tl arası düşüyor The Forest kesin al GTA 5 e para verdiğime üzülüyorum sadece :( birde daha ucuza satan bir site var https://www.gamesatis.com/ az da olsa indirim uyguluyorlar burdan alarak 30-40 tl kar ettim ŞİMDİDEN iyi oyunlar ÇOK UZATTIM AMA OLSUN :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,264
Üyeler
163,456
Son üye
Kuversa
Top Bottom