İndirimleri Nasil Takip Edebilirim

Ahmetovv

80+
Reaksiyon skoru
38
Ben hp omen 600 almak istiyorum biraz indirme girse alicam,ama sabah aksam kontrol edemem nasil indirimleri takip ediyoruz.
Zaten genelde indirimler 2-3 gün surer gecedebilir tani 2-3 gunde bir baksam indirmlere yeter gibi ,nasil bakabilirim site fln varmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hp omen 600 almak istiyorum biraz indirme girse alicam,ama sabah aksam kontrol edemem nasil indirimleri takip ediyoruz.
Zaten genelde indirimler 2-3 gün surer gecedebilir tani 2-3 gunde bir baksam indirmlere yeter gibi ,nasil bakabilirim site fln varmi ?
He bu arada sadece mouse icin deyil hersey icin olabilir.

Akakçe'den yararlanabilirsin.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bu arada sadece mouse icin deyil hersey icin olabilir.
Akakçe

Valla deli gibi araştırıyorum heryerde bir gözüm var.

Akakçe hesabı açarak takip etmek istediğiniz ürünü takibe alıyorsunuz. Telefonunuzda akakçe uygulaması yüklü ise bildirim ile takip edebilirsiniz. Bazı indirimler akakçe sitesine hemen yansımadığı için ara ara manuel de bakmanızı öneririm.

Ekler

• 20210323_115630.jpg
    20210323_115630.jpg
    224.7 KB · Hit: 47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,860
Üyeler
184,065
Son üye