İNDİRİMLİ LOGİ G 502 X !!!!!!!! (TEŞHİRLİ)

teşhir olduğunu da belirt bence konu başlığında.

Hocam darmoshark m3 pro max alınır mı?
hocam sizin için baktım yaklaşık 2.7k gibi bir fiyatı var sensör olarak 3950 kullanıyor yani zirve fakat bataryası 300 mah. Yeter mi bilmiyorum açıkcası. 84 saat yazıyor ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Kendi kullandığım R1 Pro Max ile fiyatı kafa kafaya. R1 Pro Max'in bataryası 500 mah ve bu sana 150 saate kadar imkan sağlıyor ki gerçekten sağlıyor mu diye soracak olursan gerçekten sağlıyor en son ne zaman şarj ettiğimi hatırlamıyorum. Sadece sensör olarak bir tık alt derece fakat çok bir fark olacağını sanmıyorum(PROFESYONEL SEVİYE DEĞİLSENİZ) hocam eğer ki batarya sizin için daha önemliyse bence R1 Pro Max düşünün. Amma eğer ki sensör daha önemliyse M3 Pro Max düşünün.

hocam sizin için baktım yaklaşık 2.7k gibi bir fiyatı var sensör olarak 3950 kullanıyor yani zirve fakat bataryası 300 mah. Yeter mi bilmiyorum açıkcası. 84 saat yazıyor ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Kendi kullandığım R1 Pro Max ile fiyatı kafa kafaya. R1 Pro Max'in bataryası 500 mah ve bu sana 150 saate kadar imkan sağlıyor ki gerçekten sağlıyor mu diye soracak olursan gerçekten sağlıyor en son ne zaman şarj ettiğimi hatırlamıyorum. Sadece sensör olarak bir tık alt derece fakat çok bir fark olacağını sanmıyorum(PROFESYONEL SEVİYE DEĞİLSENİZ) hocam eğer ki batarya sizin için daha önemliyse bence R1 Pro Max düşünün. Amma eğer ki sensör daha önemliyse M3 Pro Max düşünün.
Hocam cevapladığın için sağol öncelikle r1 pro alacaktım normalde wraithden sonra bazıları a9 pro falan önerdi onun mcu da nordic değildi nordic en iyi seviyelerde galiba r1 pro max beyaz rengi kalmış şuan wraith de ben siyah isitiyorum stok yenilenene kadar beklersem zam geleceğinide tahmin ediyorum tutuşum düz bide almışken en iyisini alayım dedim zaten pc yi günde çok kullanmıyorum 2 saat max günden güne değişir şarj nasıl gider bilmiyorum o verdiğim parayı mouse kaliteyi hissettirsin istiyorum kaplama falan yapıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,956
Üyeler
188,504
Son üye
Xanxx
Geri