Selamlar sevgili Donanım Arşivi Forum üyeleri!
Bu öneri listemi bir rehber niteliğinde yapmak istedim, şu an İtopya üzerinde bulmuş olduğum İNDİRİMLİ bulduğum Gaming Mouse Tier hazırlamak istedim.
Fiyat listemiz düşükten yükseğe doğru gidecek.
AOC GM500DRBE RGB Gaming Mouse
3325 sensör bulunuyor. https://www.itopya.com/aoc-gm500drbe-rgb-gaming-mouse/
İNCELEME VİDEOSU
GameBooster M700 Air Force
Aynı mousenin farklı marka olanını kullanıyorum, hafif bir mouse.
Oyunda takılma vs yaşamadım, RGB aydınlatması da bir o kadar hoş.
GameBooster M700 Air Force RGB Ultra Hafif Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-M700 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Gigabyte Aorus M2
Şu an fiyatı HepsiBurada üzerinde 141 TL.
Corsair KATAR PRO
Corsair KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-930C011-EU ITOPYA'da.
www.itopya.com
ASUS TUF Gaming M5
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Rampage Shine
Tasarım olarak Mamba Elite ile aynı.
3325 sensör bulunuyor.
Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah Gri RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 28701 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Rampage SMX-R66 Rocket
Tasarım olarak benim çok hoşuma gitti.
Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah Gri RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 28701 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Rampage SMX-R89 X-PIKE
Kablosuz bir mouse kendisi, 3325 sensör bulunuyor yine, kablo dağınıklığı istemeyen kablosuz mouse arayan arkadşlar buyursun.
Rampage SMX-R89 X-PIKE Kablosuz RGB Gaming Oyuncu Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SMX-R89 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Corsair KATAR PRO XT
Corsair KATAR PRO XT Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-930C111-EU ITOPYA'da.
www.itopya.com
Logitech G305 Lightspeed
Logitech G305 Lightspeed Lila Kablosuz Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-006022 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
www.itopya.com
Razar Mamba Elite
O kadar indirme girmemiş fakat güzel birmouse.
Razer Mamba Elite RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-02560100-R3M1 ITOPYA'da.
www.itopya.com