Denediğini söylemişsin. Denemediysen dene düzelmezse İnternet sağlayıcını ara hocamModem resetleme vs. Şekilde düzeltemezmiyim?
Denedim düzelmedi. İnternet sağlayıcımı arayacağım. Ama şunu sormak istiyorumDenediğini söylemişsin. Denemediysen dene düzelmezse İnternet sağlayıcını ara hocam
HayırDenedim düzelmedi. İnternet sağlayıcımı arayacağım. Ama şunu sormak istiyorum
Ben torrentten indirme yaparken yaşandı bu durum. Modeme virüs falan bulaşmış olabilir mi?
Hocam arayın interneti aldığınız yeri 48 saat içinde fln hallederler çoğu zaman başıma geliyorBitTorrent kullanarak dosya indirmesi yapıyordum. O sırada internet birden kesildi, modemin imternet ışığı da yanmıyor modemi fişten çekipn 10 dk bekledim ama düzelmedi.
Aradım. Sistem üzerinden birkaç güncelleme yaptı, düzelmedi. Hem dsl hemde internet ışığı yanmıyor hala. 48 saat içinde teknik servisin geleceği söylend. Onu bekliyorum.Hocam arayın interneti aldığınız yeri 48 saat içinde fln hallederler çoğu zaman başıma geliyor
Torrent ile alakası olmaz. Teknik servis bı baksin ne var ne yokAradım. Sistem üzerinden birkaç güncelleme yaptı, düzelmedi. Hem dsl hemde internet ışığı yanmıyor hala. 48 saat içinde teknik servisin geleceği söylend. Onu bekliyorum.
Hangi firma? Netspeed yapmıştı bunu bize. Öylesine gitti 2 hafta gelmedi internet.BitTorrent kullanarak dosya indirmesi yapıyordum. O sırada internet birden kesildi, modemin imternet ışığı da yanmıyor modemi fişten çekipn 10 dk bekledim ama düzelmedi.