İndirme yaparken internet gitti. Gelmiyor

Ali_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
475
BitTorrent kullanarak dosya indirmesi yapıyordum. O sırada internet birden kesildi, modemin imternet ışığı da yanmıyor modemi fişten çekipn 10 dk bekledim ama düzelmedi.

İnternet sağlayıcınla konuş

Denediğini söylemişsin. Denemediysen dene düzelmezse İnternet sağlayıcını ara hocam
Denedim düzelmedi. İnternet sağlayıcımı arayacağım. Ama şunu sormak istiyorum
Ben torrentten indirme yaparken yaşandı bu durum. Modeme virüs falan bulaşmış olabilir mi?

BitTorrent kullanarak dosya indirmesi yapıyordum. O sırada internet birden kesildi, modemin imternet ışığı da yanmıyor modemi fişten çekipn 10 dk bekledim ama düzelmedi.
Hocam arayın interneti aldığınız yeri 48 saat içinde fln hallederler çoğu zaman başıma geliyor 🥲

Hocam arayın interneti aldığınız yeri 48 saat içinde fln hallederler çoğu zaman başıma geliyor 🥲
Aradım. Sistem üzerinden birkaç güncelleme yaptı, düzelmedi. Hem dsl hemde internet ışığı yanmıyor hala. 48 saat içinde teknik servisin geleceği söylend. Onu bekliyorum.

Aradım. Sistem üzerinden birkaç güncelleme yaptı, düzelmedi. Hem dsl hemde internet ışığı yanmıyor hala. 48 saat içinde teknik servisin geleceği söylend. Onu bekliyorum.
Torrent ile alakası olmaz. Teknik servis bı baksin ne var ne yok

Torrent ile alakası olmaz. Teknik servis bı baksin ne var ne yok
Aynen bende öyle düşünüyorum, sadece olayı tüm detayları ile anlatmak için verdim bu bilgiyi.

Hangi firma? Netspeed yapmıştı bunu bize. Öylesine gitti 2 hafta gelmedi internet.

Geri