Neler Yeni

Rehber İndirme yaparken MB/s değeri nasıl arttırılır

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Yanlış Bilgilendirme
Boyutu çok büyük oyun, program vb. dosyaları indirirken çoğumuz indirme hızından şikayetçiyiz ve Cheat Engine ile indirme hızınızı nasıl aşacağınızı göstereceğim:

Öncelikle Cheat Engine'yi indiriyoruz : https://www.cheatengine.org/
1601905011030.png

İndirdikten ve kurduktan sonra indirme hızını arttırmaya geçebiliriz;

1- İlk olarak Cheat Engine'yi açıp sol üstteki bilgisayar simgesine tıklıyoruz
1601905156357.png

2- İndirme yapacağınız platformu seçiyoruz ben Epic Games'ten bir oyun indireceğim için Epic Games'i seçiyorum.
1601905340862.png

Ardından Open'e basıyoruz ve uygulama arayüzü tam olarak açılıyor.

4- Şimdi Enable Speedhack'e basıyoruz.
1601906042144.png

Enable Speedhack'i aktifleştirdikten sonra altında bir ayar yeri çıkacaktır ne kadar düşürürseniz download hızınız o kadar artacaktır en az 0.50'den başlayın alt değerlere inmeye başlayabilirsiniz, en çok 0.10'a kadar inmeniz iyi olacaktır çok fazla veya az işe yaramayabilir ama denemekte yine de fayda var. İstediğiniz değer çektikten sonra veya değeri manuel olarak girdikten sonra Apply'ye basmayı unutmayın.

Ben 0.10'da kullanıyorum indirme hızım 1.15MB/s'lerde geziyordu şimdi 9MB/s gördüm ama genellikle 8MB/s civarında dolaşıyor.

Bu arada program biraz kasıyor hissi verecek ama bu normal bir şey korkmanıza gerek yok.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Boyutu çok büyük oyun, program vb. dosyaları indirirken çoğumuz indirme hızından şikayetçiyiz ve Cheat Engine ile indirme hızınızı nasıl aşacağınızı göstereceğim:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
2- İndirme yapacağınız platformu seçiyoruz ben Epic Games'ten bir oyun indireceğim için Epic Games'i seçiyorum.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Enable Speedhack'i aktifleştirdikten sonra altında bir ayar yeri çıkacaktır ne kadar düşürürseniz download hızınız o kadar artacaktır en az 0.50'den başlayın en çok 0.10'a kadar inmeniz iyi olacaktır fazla veya az işe yaramayabilir ama denemekte yine de fayda var. İstediğiniz değer çektikten sonra veya değeri manuel olarak girdikten sonra Apply'ye basmayı unutmayın.

Ben 0.10'da kullanıyorum indirme hızım 1.15MB/s'lerde geziyordu şimdi 9MB/s gördüm ama genellikle 8MB/s civarında dolaşıyor.

Bu arada program biraz kasıyor hissi verecek ama bu normal bir şey korkmanıza gerek yok.
Gerçek mi bu

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Enable Speedhack'i aktifleştirdikten sonra altında bir ayar yeri çıkacaktır ne kadar düşürürseniz download hızınız o kadar artacaktır en az 0.50'den başlayın alt değerlere inmeye başlayabilirsiniz, en çok 0.10'a kadar inmeniz iyi olacaktır çok fazla veya az işe yaramayabilir ama denemekte yine de fayda var. İstediğiniz değer çektikten sonra veya değeri manuel olarak girdikten sonra Apply'ye basmayı unutmayın.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,753
Üyeler