Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
Yanlış Bilgilendirme
Boyutu çok büyük oyun, program vb. dosyaları indirirken çoğumuz indirme hızından şikayetçiyiz ve Cheat Engine ile indirme hızınızı nasıl aşacağınızı göstereceğim:
Öncelikle Cheat Engine'yi indiriyoruz : https://www.cheatengine.org/
İndirdikten ve kurduktan sonra indirme hızını arttırmaya geçebiliriz;
1- İlk olarak Cheat Engine'yi açıp sol üstteki bilgisayar simgesine tıklıyoruz
2- İndirme yapacağınız platformu seçiyoruz ben Epic Games'ten bir oyun indireceğim için Epic Games'i seçiyorum.
Ardından Open'e basıyoruz ve uygulama arayüzü tam olarak açılıyor.
4- Şimdi Enable Speedhack'e basıyoruz.
Enable Speedhack'i aktifleştirdikten sonra altında bir ayar yeri çıkacaktır ne kadar düşürürseniz download hızınız o kadar artacaktır en az 0.50'den başlayın alt değerlere inmeye başlayabilirsiniz, en çok 0.10'a kadar inmeniz iyi olacaktır çok fazla veya az işe yaramayabilir ama denemekte yine de fayda var. İstediğiniz değer çektikten sonra veya değeri manuel olarak girdikten sonra Apply'ye basmayı unutmayın.
Ben 0.10'da kullanıyorum indirme hızım 1.15MB/s'lerde geziyordu şimdi 9MB/s gördüm ama genellikle 8MB/s civarında dolaşıyor.
Bu arada program biraz kasıyor hissi verecek ama bu normal bir şey korkmanıza gerek yok.
Öncelikle Cheat Engine'yi indiriyoruz : https://www.cheatengine.org/
İndirdikten ve kurduktan sonra indirme hızını arttırmaya geçebiliriz;
1- İlk olarak Cheat Engine'yi açıp sol üstteki bilgisayar simgesine tıklıyoruz
2- İndirme yapacağınız platformu seçiyoruz ben Epic Games'ten bir oyun indireceğim için Epic Games'i seçiyorum.
Ardından Open'e basıyoruz ve uygulama arayüzü tam olarak açılıyor.
4- Şimdi Enable Speedhack'e basıyoruz.
Enable Speedhack'i aktifleştirdikten sonra altında bir ayar yeri çıkacaktır ne kadar düşürürseniz download hızınız o kadar artacaktır en az 0.50'den başlayın alt değerlere inmeye başlayabilirsiniz, en çok 0.10'a kadar inmeniz iyi olacaktır çok fazla veya az işe yaramayabilir ama denemekte yine de fayda var. İstediğiniz değer çektikten sonra veya değeri manuel olarak girdikten sonra Apply'ye basmayı unutmayın.
Ben 0.10'da kullanıyorum indirme hızım 1.15MB/s'lerde geziyordu şimdi 9MB/s gördüm ama genellikle 8MB/s civarında dolaşıyor.
Bu arada program biraz kasıyor hissi verecek ama bu normal bir şey korkmanıza gerek yok.