bütçe nedir ?Merhaba 120 fps destekleyen Telefon arıyordum. Karsıma Infinix gt 20 pro cıktı hosuma giti sizce almaya deger mi veya onerdiginiz baska bir Telefon var mı?
Max 12bütçe nedir ?
12 ye gt 20 pro bulabiliyorsan alınır, işlemcisi sağlam.Max 12
11e buldum.birde eski telefonu vericem Yani 9 a geliyor,oneriyorsan alicam.12 ye gt 20 pro bulabiliyorsan alınır, işlemcisi sağlam.
cihaz ne kadar süre kullanılmış ve vereceğin telefon modeli ne ?11e buldum.birde eski telefonu vericem Yani 9 a geliyor,oneriyorsan alicam.
Redmi note 8 pro 128gb 0 almistim ,1 sene kullandim.cihaz ne kadar süre kullanılmış ve vereceğin telefon modeli ne
Karşı cihaz az kullanılmışsa alınır , 1 yıllık cihazsa alınmaz bence , çünkü benzer fiyata çok daha az kullanılmış ürünler var sarı sitede , takasa bile gerek yok yani. Ürünün kozmetiğine ve ne kadar kullanıldığına bakarak al , en maksimum 4-5 ay kullanılmışsa al.Redmi note 8 pro 128gb 0 almistim ,1 sene kullandim.
Yok yanlis anladin, alicagim Infinix yeni, bende ek note 8 pro var suan kullandigim, onu verip indirim yapacagim 9.700 e dusecek fiyat since iyi mi.Karşı cihaz az kullanılmışsa alınır , 1 yıllık cihazsa alınmaz bence , çünkü benzer fiyata çok daha az kullanılmış ürünler var sarı sitede , takasa bile gerek yok yani. Ürünün kozmetiğine ve ne kadar kullanıldığına bakarak al , en maksimum 4-5 ay kullanılmışsa al.
Yoksa ikinci el diye mi bukadar ucuza veriyor. Sen diyince suphe ettim bi.Yok yanlis anladin, alicagim Infinix yeni, bende ek note 8 pro var suan kullandigim, onu verip indirim yapacagim 9.700 e dusecek fiyat since iyi mi.
sıfırsa alınabilir , araştırmasını sen yapıcan artık.Yok yanlis anladin, alicagim Infinix yeni, bende ek note 8 pro var suan kullandigim, onu verip indirim yapacagim 9.700 e dusecek fiyat since iyi mi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yoksa ikinci el diye mi bukadar ucuza veriyor. Sen diyince suphe ettim bi.
Tamamdir eyvallah Tavsiye icin.sıfırsa alınabilir , araştırmasını sen yapıcan artık.