Öneri İnfinix GT 30 Pro Alınır mı ?

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,092
Bütçe
15000
Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi infinix gt 30 pro alınır mı telefonu gündelik kullanmak ve oyun için kullanacağım aynı zamanda YouTube pubg mobile içerikleri üretiyorum onun için alacağım sizce alınır mı kullanan varsa memnun mu yazarsa sevinirim başka önerileride açığım bütçe max 15K

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi infinix gt 30 pro alınır mı telefonu gündelik kullanmak ve oyun için kullanacağım aynı zamanda YouTube pubg mobile içerikleri üretiyorum onun için alacağım sizce alınır mı kullanan varsa memnun mu yazarsa sevinirim başka önerileride açığım bütçe max 15K
Hocam o fiyat için iyi telefon sadece arayüz ve yazılım soru işareti infinix hiç kullanmadım ama kağıt üstünde oldukça iyi görünüyor.

alınmaz. samsung a36 bak. alabilirsen 256 olanı al

Net alınır çok memnunum samsung a36 babama aldım şimdi yaşlı adam kaçak kullanmasın dedim ve performans ve özellik açısından çarpar böler onu :D(kameraya bir şey diyemem) ama oyun için ise müq+müq yurtdışına çıktım 1 ay avrupada 5g olsun simsiz sim kartı özeliiği olsun hepsi güzel çalıştı(simsiz siz özelliği 4g destekliyor)
ekstra not: 7 aydır kullanıyorum tek çevrenizde telefonun markasını duyunca dalga geçen çok oluyor ama arkada ki dönerli bildirim ışıkları bile çok şekil milletin dikkatini çekiyor.

alınmaz. samsung a36 bak. alabilirsen 256 olanı al
Oyun için Samsung önerilmiyor pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Net alınır çok memnunum samsung a36 babama aldım şimdi yaşlı adam kaçak kullanmasın dedim ve performans ve özellik açısından çarpar böler onu :D(kameraya bir şey diyemem) ama oyun için ise müq+müq (7 aydır kullanıyorum tek çevrenizde telefonun markasını duyunca dalga geçen çok oluyor prestij için alınmaz :kekw:)
Siz GT 30 Pro mu kullaniyorsunuz

Hocam o fiyat için iyi telefon sadece arayüz ve yazılım soru işareti infinix hiç kullanmadım ama kağıt üstünde oldukça iyi görünüyor.
Evet kağıt üzerinde çok iyi ama kullanmadığım için şüphedeyim

ayarıca yd olacak. arayüz yazılım vasat. samsung a36 çok daha mantıklı

kim önermiyo pek
Çoğunluk yani ben hiç görmedim Samsung kullanıp oyun + içerik üreticisi ve zaten kendim de Daha önce Samsung A50 ve 34 mü ne denemiştim stabil değil pek

Çoğunluk yani ben hiç görmedim Samsung kullanıp oyun + içerik üreticisi ve zaten kendim de Daha önce Samsung A50 ve 34 mü ne denemiştim stabil değil pek
a50 ile a36 yı kıyaslıyosun. ayrıca içerik üreticem diyosun 15k lık telefonlardan bahsediyoruz ne sunacaklar sana hele de infinix gibi bi marka

a50 ile a36 yı kıyaslıyosun. ayrıca içerik üreticem diyosun 15k lık telefonlardan bahsediyoruz ne sunacaklar sana hele de infinix gibi bi marka
yd 13 pro da alabilirim hocam ne bu tavrınız yanlış anlamayında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pubg de fps ne durumda
Dimensity 8350 işlemci+12gb ram var şefim içinde cihazın bizzat kullanıyorum canavar alet tek kamera ahım şahım bir şey değil.
hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,038
Üyeler
190,500
Son üye
Munirdo
Geri