Video olarak gideceğim.İngilizce seviyem A2-B1 arası.Günde 1 saat bile başlayıp 3 saate kadar arttırmayı düşünüyorum.Aynı anda iki dil öğrenmek işleri çok karıştırır. Önce İngilizceni belli bir seviyeye getirip ardından Almanca çalışman daha mantıklı olur. Süreyi de arttırabilirsin, 1 saat yeterli olmaz pek.
Aynı anda iki dil öğrenmek işleri çok karıştırır. Önce İngilizceni belli bir seviyeye getirip ardından Almanca çalışman daha mantıklı olur. Süreyi de arttırabilirsin, 1 saat yeterli olmaz pek.
Başka bir dil öğrenmek için de İngilizce gerekli, Türkçe üzerinden doğru şekilde öğrenmek çok zor. Ben olsam İngilizcemi B1-B2 arasına getirip öyle Almanca'ya başlardım. Gramerden çok kelime öğrenimi zorlaşıyor, bir günde 20 kelime öğreneceğine 40 kelime öğreniyorsun. Yapılabilir, mümkün ama zorlar.Video olarak gideceğim.İngilizce seviyem A2-B1 arası.Günde 1 saat bile başlayıp 3 saate kadar arttırmayı düşünüyorum.
Yeni başlayacaktım.Almanca seviyen ne sırf merakımdan soruyorum
Anladım.Peki A2 Seviyesinden günde 2 saat çalışarak B2 Seviyesine 3 ayda getirebilirmiyim?Başka bir dil öğrenmek için de İngilizce gerekli, Türkçe üzerinden doğru şekilde öğrenmek çok zor. Ben olsam İngilizcemi B1-B2 arasına getirip öyle Almanca'ya başlardım. Gramerden çok kelime öğrenimi zorlaşıyor, bir günde 20 kelime öğreneceğine 40 kelime öğreniyorsun. Yapılabilir, mümkün ama zorlar.
İspanyolca ingilizceyle benzediği için rahat ve güzel gider bencede.B2 ye hangi seviyeden geçtiniz ve ne kadar sürdü? Çalışma süreniz ne kadardı?Öyle bir hata yapmanı önermem çünkü önceden denedim ikisi dil aynı anda gitmiyorum. Şuan sadece ingilizceye odaklandım ve B2 seviyesine geçeceğim yakında ondan sonra ispanyolcaya başlayacağım.
A2 seviyesinden 8 ay sürdü sanırım. Günlük 2,3 saat çalışma benim için yeterli oluyordu ve yurt dışında pratik yapma imkanımda oldu.İspanyolca ingilizceyle benzediği için rahat ve güzel gider bencede.B2 ye hangi seviyeden geçtiniz ve ne kadar sürdü? Çalışma süreniz ne kadardı?
Dil seviyeni yükseltmek basit bir şey değil. Gramer kolay kısmı ama kelime öğrenimi hiç bitmiyor. Yeni kalıplar öğreniyorsun, bütün öğrendiklerini kullanabiliyor olman gerekiyor. Mümkün ama.Anladım.Peki A2 Seviyesinden günde 2 saat çalışarak B2 Seviyesine 3 ayda getirebilirmiyim?
tam tersi kanka almanca ile ingilizce aynıdır ve ingilizler atası cermenlerdir yani ingilizce almanca birbirine benzerİspanyolca ingilizceyle benzediği için rahat ve güzel gider bencede.B2 ye hangi seviyeden geçtiniz ve ne kadar sürdü? Çalışma süreniz ne kadardı?