rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
6 ay diye tahmin ediyorum.Ortalama ne kadar sürede kavrarım acaba ? Tahmininiz ? Gerkekten emek ve çaba sarf ederek.
6 ay diye tahmin ediyorum.Ortalama ne kadar sürede kavrarım acaba ? Tahmininiz ? Gerkekten emek ve çaba sarf ederek.
Bende senin mesajlarında sadece logo ' nu gördüğümde bu nasıl ben olabilirim diyorumAllah'a yemin ederim ki bu konuyu ben ne zaman açtım diye kendime sordum ciddi ciddi.
Yaparsın yaİngilizcem az çok yazışarak kendimi ifade etmek için istiyor ama ben zirveyi istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ortalama ne kadar sürede kavrarım acaba ? Tahmininiz ? Gerkekten emek ve çaba sarf ederek.
Hmm güzel bir zaman LGS ' den sonra başlayacağım inş.6 ay diye tahmin ediyorum.
Hiç bilmediği bir dil konuşulan bir ülkeye gidiyor adamlar adamlar kesinlikle ingilizce ile iletişime geçmeye çalışıyor ve cillop gibi konuşuyorlar 1 hafta sonra ama hiç cekinmiyorlar yani öğrenilirEğer temel bir altyapın varsa İngilizce için, yabancılarla konuşarak geliştirebilirsin. Ama hiçbir şey bilmezken öğrenmekten bahsediyorsan, bu mümkün değil. Tavsiyem, önce biraz yabancı dizi/film izle, yabancı kitaplar oku. Sonrasında bunun için uygulamalar var. Onlara girip online insanlarla konuşabilirsin.
Ben koymadım ?Neden kızgın işareti koydunuz yanıtıma?
İngilizce'yi 1 ayda akıcı konuşma seviyesine gelirsin .İngilizcem az çok yazışarak kendimi ifade etmek için istiyor ama ben zirveyi istiyorum.
Olabilir tabii ki. Ama en sağlıklı yöntem, önce altyapıyı oluşturup bu altyapıyı çeşitli yollar ile geliştirmek, sonrasında ise akıcı konuşmak için başkaları ile prtaik yapmaktır diye düşünüyorum.Hiç bilmediği bir dil konuşulan bir ülkeye gidiyor adamlar adamlar kesinlikle ingilizce ile iletişime geçmeye çalışıyor ve cillop gibi konuşuyorlar 1 hafta sonra ama hiç cekinmiyorlar yani öğrenilir
Size demedim.Ben koymadım ?
Aynen , mesela suriyelilerin ülkemizde Türkçe öğrenmesi gibi.Hiç bilmediği bir dil konuşulan bir ülkeye gidiyor adamlar adamlar kesinlikle ingilizce ile iletişime geçmeye çalışıyor ve cillop gibi konuşuyorlar 1 hafta sonra ama hiç cekinmiyorlar yani öğrenilir
Grameri nedirİngilizce'yi 1 ayda akıcı konuşma seviyesine gelirsin .
Gramer işini 3 4 ayda yaparsın.
Grameri boşver.
Bu nası bir örnektir Allah'ım ama doğru yaniAynen , mesela suriyelilerin ülkemizde Türkçe öğrenmesi gibi.