Caner_1298
80+
Bu sene gelirse pc mühendisliği düşünüyorum ve ingilizcemi geliştirmem gerek ne önerirsiniz? Uygulama site vs.
bence film izleyerek geliştirebilirsin. Bu arada cevaplar açıklandı kaç bin yaptığınızı ön görüyorsunuz?Bu sene gelirse pc mühendisliği düşünüyorum ve ingilizcemi geliştirmem gerek ne önerirsiniz? Uygulama site vs.
Hocam valla hiç belli değil şu zamana kadarki en zor sınav olduğunu söylediler 2022 ayt mat 27 yapmıştım bunda ancak 20 işaretleyebildim ama gerçekten kimse yapamadıysa 120 k geliyorbence film izleyerek geliştirebilirsin. Bu arada cevaplar açıklandı kaç bin yaptığınızı ön görüyorsunuz?
Önerdiğin film varmı?bence film izleyerek geliştirebilirsin. Bu arada cevaplar açıklandı kaç bin yaptığınızı ön görüyorsunuz?
Film olabilir eğer a1 a2 seviyesindeysende youtubeda instagramda kanallar var onları takip et keşfetin onlarla dolsun ağzına kelimeler takılır bir süre sonra ufak çaplı hikayeler yazıp onların hatalarını çeviri ile düzeltebilirsin işe yarıyor ben kullandımHocam valla hiç belli değil şu zamana kadarki en zor sınav olduğunu söylediler 2022 ayt mat 27 yapmıştım bunda ancak 20 işaretleyebildim ama gerçekten kimse yapamadıysa 120 k geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerdiğin film varmı?
Teşekkür ederimFilm olabilir eğer a1 a2 seviyesindeysende youtubeda instagramda kanallar var onları takip et keşfetin onlarla dolsun ağzına kelimeler takılır bir süre sonra ufak çaplı hikayeler yazıp onların hatalarını çeviri ile düzeltebilirsin işe yarıyor ben kullandım