PolatAlemdar06
80+ Bronze
Speaking sınavımız var video istiyor hoca bu konu hakkında ''What do you do in a day?'' ingilizce yazı yazabilecek var mı?
Adam belki ingilizcesi cok iyi olmadigindan yazamiyor neden bukadar agresifsin1 günde neler yaptığınızı yazıp video çekin Hocam. Başkasının ödevinizi yapmasını mı istiyorsunuz anlamadım?
hayır sen metin yazacaksın ben okuyacağım onu1 günde neler yaptığınızı yazıp video çekin Hocam. Başkasının ödevinizi yapmasını mı istiyorsunuz anlamadım?
Agresiflikle alakası yok da açıklayacak enerjim de yok. Hoca böyle bir ödev verdiyse gerekli ders materyalini de muhtemelen vermiştir ve derste gerekli konu anlatımlarını yapmıştır. Öğrenciye düşen de bu materyale çalışıp iyi kötü kendi emeğiyle bu ödevi yapmaktır. Yapamadığı yerde yardım isteyebilir fakat benim anladığım arkadaş metni bizim yazmamızı istiyor. Biz yazdıktan sonra ödevin ödevliği nerede kaldı?Adam belki ingilizcesi cok iyi olmadigindan yazamiyor neden bukadar agresifsin
Sabah dokuzda kalkarım elimi yüzümü yıkarım dokuz buçukta kahvaltımı yaparım saat 11 e kadar bilgisayar oynarım 11 den 12 ye kadar ders çalışırım bir buçukta okul kıyafetlerimi giyerim ve okula giderim akşam sekizde okula dönerim yemeğimi yerim ve ödevlerimi yaparım gecec yarısına kadar bilgisayar oynarım gece birde uyurum1 günde yaptıklarınızı yazın ingilizceye çevireyim
hocam siz metni belirleyin türkçe olarak yazın çevireyimSpeaking sınavımız var video istiyor hoca bu konu hakkında ''What do you do in a day?'' ingilizce yazı yazabilecek var mı?
yazdım hocam siz sonuna bunu hergün terkarlarım vs ekleyebilir misinizhocam siz metni belirleyin türkçe olarak yazın çevireyim
Hocam kaçıncı sınıf bir de bu nedir ya biraz sallayın yoksa rutin uyan pc oyna uyuya dönecekSabah dokuzda kalkarım elimi yüzümü yıkarım dokuz buçukta kahvaltımı yaparım saat 11 e kadar bilgisayar oynarım 11 den 12 ye kadar ders çalışırım bir buçukta okul kıyafetlerimi giyerim ve okula giderim akşam sekizde okula dönerim yemeğimi yerim ve ödevlerimi yaparım gecec yarısına kadar bilgisayar oynarım gece birde uyurum
10. sınıf okul 14 de başlıyo 20 de bitiyor yapcak bişey kalmıyorda sallayarakta yazabilirim istersenizHocam kaçıncı sınıf bir de bu nedir ya biraz sallayın yoksa rutin uyan pc oyna uyuya dönecek