İngilizcesi iyi olan bakabilir mi?

PolatAlemdar06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Speaking sınavımız var video istiyor hoca bu konu hakkında ''What do you do in a day?'' ingilizce yazı yazabilecek var mı?

1 günde neler yaptığınızı yazıp video çekin Hocam. Başkasının ödevinizi yapmasını mı istiyorsunuz anlamadım?

Google Çeviri kullan.

1 günde neler yaptığınızı yazıp video çekin Hocam. Başkasının ödevinizi yapmasını mı istiyorsunuz anlamadım?
Adam belki ingilizcesi cok iyi olmadigindan yazamiyor neden bukadar agresifsin

Adam belki ingilizcesi cok iyi olmadigindan yazamiyor neden bukadar agresifsin
Agresiflikle alakası yok da açıklayacak enerjim de yok. Hoca böyle bir ödev verdiyse gerekli ders materyalini de muhtemelen vermiştir ve derste gerekli konu anlatımlarını yapmıştır. Öğrenciye düşen de bu materyale çalışıp iyi kötü kendi emeğiyle bu ödevi yapmaktır. Yapamadığı yerde yardım isteyebilir fakat benim anladığım arkadaş metni bizim yazmamızı istiyor. Biz yazdıktan sonra ödevin ödevliği nerede kaldı?

Günlük ne yaptığını soruyor

1 günde yaptıklarınızı yazın ingilizceye çevireyim
Sabah dokuzda kalkarım elimi yüzümü yıkarım dokuz buçukta kahvaltımı yaparım saat 11 e kadar bilgisayar oynarım 11 den 12 ye kadar ders çalışırım bir buçukta okul kıyafetlerimi giyerim ve okula giderim akşam sekizde okula dönerim yemeğimi yerim ve ödevlerimi yaparım gecec yarısına kadar bilgisayar oynarım gece birde uyurum

Sabah dokuzda kalkarım elimi yüzümü yıkarım dokuz buçukta kahvaltımı yaparım saat 11 e kadar bilgisayar oynarım 11 den 12 ye kadar ders çalışırım bir buçukta okul kıyafetlerimi giyerim ve okula giderim akşam sekizde okula dönerim yemeğimi yerim ve ödevlerimi yaparım gecec yarısına kadar bilgisayar oynarım gece birde uyurum
Hocam kaçıncı sınıf bir de bu nedir ya biraz sallayın yoksa rutin uyan pc oyna uyuya dönecek

Geri