DxReadTR 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1,490 Reaksiyon skoru 633 17 Mayıs 2021 #1 Ya dersteydim kamerayı takmaya çalışıyordum fakat bi anda pc çöktü sonra tekrar başlattım karşıma fotoğrafta belirtiğim şey çıktı Ekler unknown.png 31 KB · Hit: 54
Ya dersteydim kamerayı takmaya çalışıyordum fakat bi anda pc çöktü sonra tekrar başlattım karşıma fotoğrafta belirtiğim şey çıktı
Psyduck 80+ Platinum Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 10,966 En İyi Cevap 16 Reaksiyon skoru 16,068 17 Mayıs 2021 #2 Uygulama başlarken sorun çıkmış, raporu teknik ekiple paylaşmak ister misin diyor özet olarak. Send=gönder dont send=gönderme
Uygulama başlarken sorun çıkmış, raporu teknik ekiple paylaşmak ister misin diyor özet olarak. Send=gönder dont send=gönderme
Prof ESL 80+ Gold Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 5,605 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 3,219 17 Mayıs 2021 #3 DxReadTR yazmış: Ya dersteydim kamerayı takmaya çalışıyordum fakat bi anda pc çöktü sonra tekrar başlattım karşıma fotoğrafta belirtiğim şey çıktı Devamı için tıklayın... Uygulama açılırken sorun yaşanmış bilgisayarı kapayıp açmayı dene
DxReadTR yazmış: Ya dersteydim kamerayı takmaya çalışıyordum fakat bi anda pc çöktü sonra tekrar başlattım karşıma fotoğrafta belirtiğim şey çıktı Devamı için tıklayın... Uygulama açılırken sorun yaşanmış bilgisayarı kapayıp açmayı dene
M MrBeast 80+ Gold Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 6,176 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 5,339 17 Mayıs 2021 #4 do not send derdim ben olsam çünkü teknik desteğe mesaj atmanı istiyor önceki uygulama açılmadığı için
do not send derdim ben olsam çünkü teknik desteğe mesaj atmanı istiyor önceki uygulama açılmadığı için