Eğitim içinse çok basit gidiyorsun bir yurt dışı eğitimi ayarlayan şirkete. Parana göre seni istediğin bir ülkeye eğitime gönderiyorlar. Ama asla gerek yok buna benceeğitim büyük
eğitim büyük ihtimal
Eğitim içinse çok basit gidiyorsun bir yurt dışı eğitimi ayarlayan şirkete. Parana göre seni istediğin bir ülkeye eğitime gönderiyorlar. Ama asla gerek yok buna benceeğitim büyük
eğitim büyük ihtimal
anlatyamadımEğitim içinse çok basit gidiyorsun bir yurt dışı eğitimi ayarlayan şirkete. Parana göre seni istediğin bir ülkeye eğitime gönderiyorlar. Ama asla gerek yok buna bence
Bu konuda danışmanlık yapan şirketler var. Onlar seni istediğin ülkeye gönderiyor eğitim alabilmen için. Maddiyata bağlıanlatyamadım
Zaten hiç kimse konuşma dilinde kural kullanmıyor. Hatta kuralları kullanan insanlar çok kültürlü sayılıyoringilizce konuşabiliyorum birisine sorunumu anlatabilirim ve karşımdakini anlayabilirim ancak kurallı konuşamıyorum
sizce bu büyük bir sorun oluşturur mu ve normal mi olabilir mi?
kurallar o kadar onemli değil ben hep şoyle yapıyorumingilizce konuşabiliyorum birisine sorunumu anlatabilirim ve karşımdakini anlayabilirim ancak kurallı konuşamıyorum
İş konuşmasında I wanna be together with u in this job tarzı bir şey söylersen seni almazlar bence işepeki önemli olan ne mesela yurt dışına gidince hangisi aranıyor
Aynı durum maalesef bende var.ingilizce konuşabiliyorum birisine sorunumu anlatabilirim ve karşımdakini anlayabilirim ancak kurallı konuşamıyorum