İngilizceyi nasıl öğrenirim

Çok saçma gelecek ama ben ingilizcemin temellerini Minecraft'da attım 5. sınıfta notlarım düşüktü sonra dan aniden yükselmeye başladı 80 90 almaya başladım herkes kopya çektin filan diyordu. Şuan lise 3 deyim hala 80 90 alıyorum diğer derslerim yerlerde. Hiç çalışmadan.

İngilizce içerik tüket, ingilizce alt yazılı film video ne izleyebiliyorsan izle, kelime ezberlemeye çalış, grammer eğitimi veren youtube kanallarından faydalan, oyunlarda yabancı arkadaş edin onlarla konuşmaya çalış(beleş cambly)

Çok saçma gelecek ama ben ingilizcemin temellerini Minecraft'da attım 5. sınıfta notlarım düşüktü sonra dan aniden yükselmeye başladı 80 90 almaya başladım herkes kopya çektin filan diyordu. Şuan lise 3 deyim hala 80 90 alıyorum diğer derslerim yerlerde. Hiç çalışmadan.
Bende minecraft sayesinde bilmediğim kelimeler öğrendim

Altyazılı dizi-filmin bi' bana faydası olmuyor galiba. Yüzlerce dizi/film izledim, çoğu İngilizce ve altyazılı idi ama yok, olmuyor :(
İzlerken anlamını bilmediğiniz kelimeleri not almanız lazım, öbür türlü unutulur.

Şey yapabilirsin böyle dükkanların girişinde welcome yazan paspaslar olur arkasındada hoşgeldiniz yazar o paspaslardan ana dilin gibi ingilizce öğrenebilirsin

ücretsiz istiyorsan duolingo diye bir uygulama var.
Ücretli düşünüyorsan da cambly miydi neydi bir alternatif olabilir:) ben Knightta öğrendim tek tük :D yazılı şeyleri anlayabilirim ama konuşamam :D

Öncelikle kelime öğrenmelisin.
Gerekli kurallardır odur budur.
Altyazılı dizi izle , oyunları İngilizce oyna , kullandığın telefonun dili İngilizce olsun.
Yavaş yavaş geliştiğini göreceksin.
Bazı uygulamalar var ücretsiz onlara bakabilirsin.

Gramer kitabı alın ve Uygulama olarak dualingo veya başka uygulamalar ile kelime bilginizi geliştirip test çözün

Geri