Neler Yeni

İngilizceyi nasıl öğrenirim

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Çok saçma gelecek ama ben ingilizcemin temellerini Minecraft'da attım 5. sınıfta notlarım düşüktü sonra dan aniden yükselmeye başladı 80 90 almaya başladım herkes kopya çektin filan diyordu. Şuan lise 3 deyim hala 80 90 alıyorum diğer derslerim yerlerde. Hiç çalışmadan.

Erensama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
eren
İngilizce içerik tüket, ingilizce alt yazılı film video ne izleyebiliyorsan izle, kelime ezberlemeye çalış, grammer eğitimi veren youtube kanallarından faydalan, oyunlarda yabancı arkadaş edin onlarla konuşmaya çalış(beleş cambly)

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Çok saçma gelecek ama ben ingilizcemin temellerini Minecraft'da attım 5. sınıfta notlarım düşüktü sonra dan aniden yükselmeye başladı 80 90 almaya başladım herkes kopya çektin filan diyordu. Şuan lise 3 deyim hala 80 90 alıyorum diğer derslerim yerlerde. Hiç çalışmadan.
Bende minecraft sayesinde bilmediğim kelimeler öğrendim

En İyi Cevap
1
Şey yapabilirsin böyle dükkanların girişinde welcome yazan paspaslar olur arkasındada hoşgeldiniz yazar o paspaslardan ana dilin gibi ingilizce öğrenebilirsin

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
ücretsiz istiyorsan duolingo diye bir uygulama var.
Ücretli düşünüyorsan da cambly miydi neydi bir alternatif olabilir:) ben Knightta öğrendim tek tük :D yazılı şeyleri anlayabilirim ama konuşamam :D

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Öncelikle kelime öğrenmelisin.
Gerekli kurallardır odur budur.
Altyazılı dizi izle , oyunları İngilizce oyna , kullandığın telefonun dili İngilizce olsun.
Yavaş yavaş geliştiğini göreceksin.
Bazı uygulamalar var ücretsiz onlara bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
YuSuF
Gramer kitabı alın ve Uygulama olarak dualingo veya başka uygulamalar ile kelime bilginizi geliştirip test çözün

Top Bottom