Neler Yeni

İngiltereden Alınan Açık Kutulu PS5 Ne Kadara Gelir?

JassasJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Ela Bosak
Eğer vergiyi hesaba katmazsak ve kargoyu o öderse sana 5000 TL tutar diyebilirim kafadan. Ben direk ordan sistem toplayacağım için İngiltere fiyatları hakkında az çok bilgim var : D eğer imkanın varsa direk oraya gidip al ve geri gel.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
hocam kendi kutusundan çıkartıp başka kutuya koyup paketletmeyi düşünüyorum
Başka bir ürün olarak paketleyip fark edilirse daha çok sıkıntı olur. Onun yerine belki hediye paketi daha iyi olabilir.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Eğer vergiyi hesaba katmazsak ve kargoyu o öderse sana 5000 TL tutar diyebilirim kafadan. Ben direk ordan sistem toplayacağım için İngiltere fiyatları hakkında az çok bilgim var : D eğer imkanın varsa direk oraya gidip al ve geri gel.
3500 liraya geliyor hocam döviz ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir ürün olarak paketleyip fark edilirse daha çok sıkıntı olur. Onun yerine belki hediye paketi daha iyi olabilir.
neden olsun ki?

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
neden olsun ki?
Farklı paketin içerisinde fark edildikten sonra vergi kaçırmaya teşebüsle suçlanırsa ne olacak? O andan sonra akrabama gönderiyorum dese bile durumun toparlanması çok daha zorlaşır.

Kargo ile geleceği için o durumda gümrükte takılır fark edilirse.

JassasJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Ela Bosak
digital 350 pound onu alacağım
Siz bilirsiniz ancak sana PS 5'i yollayacak kişi kutu değiştirmek yerine hediye olarak yollarsa daha az sıkıntı çıkar ve vergi falan olsada her şekilde ucuza gelir diye düşünüyorum.

Ve birden fazla yollanmayacak değil mi?

Ben oraya gidip bir sistem toplarım ya da xbox alırım diye düşünüyorum. Daha az sıkıntı çıkar hem :D (ama önce korona etkisini azaltmalı)

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Top Bottom